Keçiören'de bayram günü dehşet!

Ankara’da Kurban Bayramının birinci günü aile dehşeti yaşandı. Baba ile oğul arasında çıkan tartışmada oğlu tarafından bıçaklanan baba hayatını kaybetti, yaralanan anne ise hastanede tedavi altına alındı.
Büşra Bayrak
|
29 Haziran 2023, Perşembe - 17:19
Keçiören'de bayram günü dehşet!

Olay, bayramın birinci günü Keçiören’in Kanuni Mahallesinde akşam saatlerinde meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, Mehmet Z. (50), Y.Z. (45) ve oğulları N.Y.Z. (24) evlerinde henüz bilinmeyen nedenle tartışmaya başladı . Tartışmanın büyüyüp kavgaya dönüşmesi üzerine N.Y.Z., babası ile annesini bıçakla yaraladıktan sonra evden kaçtı.

Ağır yaralı baba hayatını kaybetti

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, yaralılar ilk müdahalenin ardından hastanelere sevk edildi. Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı. Ağır yaralanan baba Mehmet Z. yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamazken, anne Y.Z.'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kaçan oğul yakalandı

Kaçan oğul N.Y.Z. ise Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalandı. Şüphelinin çeşitli suçlardan 23 suç kaydının olduğu öğrenildi. N.Y.Z.'nin uyuşturucu bağımlısı olduğu ve oturdukları evi daha önce yaktığı iddia edildi.

(İHA)
http://www.ankaramasasi.com/haber/2088067/keciorende-bayram-gunu-dehset
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.