Faik Öztrak'tan Tanju Özcan'a tepki!

Faik Öztrak, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na karşı Bolu'dan Ankara'ya yürüyüş başlatan Tanju Özcan ile ilgili, "İddiaları akıl işi değildir. Ateş olsa cirmi kadar yer yakar!" dedi.
Ecem Çetin
|
03 Temmuz 2023, Pazartesi - 16:36
Faik Öztrak'tan Tanju Özcan'a tepki!

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) kesin ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevk edildi.

Bu kararın ardından Adalet ve Değişim yürüyüşü yapacağını açıklayan Özcan, yürüyüşüne başladı. 

Bolu Anıtpark’ta Atatürk anıtı önünden yürüyüşüne başlayan Tanju Özcan,  Ankara'daki CHP Genel Merkezi'ne kadar yürüyecek.

Partisinin genel merkezinde  basın toplantısı düzenleyen CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Tanju Özcan ile ilgili konuştu. 

"Ateş olsa cirmi kadar yer yakar!"

Öztrak, "Belediye başkanları öncellikle kendi illerin sorunları çözmeli, hemşerilerine en iyi hizmetti vermeye çalışmalı.  Tanju Özcan, vereceği hizmetlerde hükümet engel çıkardığı için yürüseydi başımızın üzerinde yeri vardı. Kendisinin iddiaları akıl işi değildir. Ama bilinen bir söz vardır; yollar yürümekle aşınmaz, ateş olsa da cürmü kadar yer yakar. Bolu'nun dünya kadar sorunu var. Tanju Bey yürümekle vakit harcayacağına Bolu'nun sorunlarını çözsün." ifadelerini kullandı. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/2088416/faik-oztraktan-tanju-ozcana-tepki
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.