Milli Savunma Bakanlığından ay-yıldızlı paylaşım!

MSB (Milli Savunma Bakanlığı)’nin gökyüzünde karşı karşıya gelen ay ve yıldız ile karada üzerinde Türk askerinin olduğu ve namluları aynı hedefe bakan tankların bulunduğu fotoğrafı büyük ilgi gördü.
Mevlüt Peker
|
18 Temmuz 2023, Salı - 00:15
Milli Savunma Bakanlığından ay-yıldızlı paylaşım!

MSB’nin (Milli Savunma Bakanlığı) sosyal medya platformu Twitter’daki @tcsavunma kurumsal onaylı hesabından paylaşılan; gökyüzünde ay ve ayın avucunu açtığı yıldız ile yerde namluları aynı hedefe doğrultulmuş tankların üzerinde Türk askerinin bulunduğu fotoğraf hayli ilgi çekti.

MSB’nin (Milli Savunma Bakanlığı) sosyal medya hesabı @tcsavunma üzerinden henüz yaptığı paylaşımda bulunan fotoğraf büyük beğeni toplamaya aday. 

Gökyüzünde ay ve yıldız birbirine bakarken, yerde ise namluları aynı hedefe doğrultulmuş iki tank üzerindeki kahraman Türk askerinin bayrağa selam durduğu fotoğraf, seyrine doyumsuz sahne ortaya çıkardı.

#MillîSavunmaBakanlığı etiketinin de kullanıldığı Milli Savunma Bakanlığının paylaşımında şu ifadelere yer verildi:

“Gökte ay ve yıldız, yerde ise o ay yıldızın şanı için canı pahasına fedakârca mücadele eden kahraman Mehmetçik. Yurt içi ve sınır ötesinde vatan nöbeti tutan tüm kahramanlarımıza selam olsun.”

http://www.ankaramasasi.com/haber/2090468/milli-savunma-bakanligindan-ay-yildizli-paylasim
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.