HÜDA-PAR'a saldırıda gelişme

HÜDA PAR Adana İl Başkanı Salih Demir'in yaralandığı, İl Sekreteri Sacit Pişgin'in de hayatını kaybettiği parti binasındaki bıçaklı saldırıya ait son görüntüler ortaya çıktı.
Onur Çetinkaya
|
24 Temmuz 2023, Pazartesi - 13:39
HÜDA-PAR'a saldırıda gelişme

Olay, Cumartesi günü Seyhan ilçesindeki HÜDA PAR İl Başkanlığı binasında meydana geldi.

A.S. isimli kişi, il binasına girerek HÜDA PAR Adana İl Başkanı Salih Demir ile il sekreteri Sacit Pişgin'i namaz kıldığı sırada bıçakla yaralayıp kaçtı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

İl başkanı Salih Demir ile il sekreteri Sacit Pişgin, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan il sekreteri Sacit Pişgin, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Şüpheli ise polis ekiplerince gözaltına alındı.

Yeni görüntüler yayınlandı 

Olaya ilişkin yeni güvenlik kamerası görüntüsü ortaya çıktı. Görüntüde şüphelinin bir süre parti binası önünde bekledikten sonra binaya girdiği dakikalar sonra binanın diğer tarafından Demir ve Pişgin’in yaralı olarak çıktığı görüldü.

Daha sonra parti binasından elinde bıçakla çıkan şüpheli il başkanının kovalamaya başladı. Yaralı olan il başkanı şüpheliden kurtulmak için kaçtı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2091376/huda-para-saldirida-gelisme
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.