HÜDA-PAR saldırganının ifadesi ortaya çıktı

HÜDA PAR Adana İl Başkanı Salih Demir'in yaralandığı, İl Sekreteri Sacit Pişgin'in hayatını kaybettiği parti binasındaki bıçaklı saldırıyı gerçekleştiren sanığın ifadesi ortaya çıktı. Sanığın cümleleri kan dondurdu.
Onur Çetinkaya
|
25 Temmuz 2023, Salı - 10:51
HÜDA-PAR saldırganının ifadesi ortaya çıktı

Cumartesi günü Adana'nın Seyhan ilçesindeki HÜDA PAR İl Başkanlığı binasına gelen A.S. isimli kişi, il binasına girerek HÜDA PAR Adana İl Başkanı 62 yaşındaki Salih Demir ile 33 yaşındaki il sekreteri Sacit Pişgin'i namaz kıldığı sırada bıçakla yaralayıp kaçtı. 

Tedaviye alınan yaralılardan il sekreteri Sacit Pişgin, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Şüpheli ise polis ekiplerince gözaltına alındı.

"Selamlaşırdık, iyi çocuklardı"

Psikolojik rahatsızlığı olduğu öğrenilen A.S'nin ifadesi ise kan dondurdu. Saldırdığı kişiler için 'İyi çocuklardı' ifadelerini kullanan sanık, "Kurban ve Ramazan bayramlarında, yardımlarımı ulaştırması için partililerle görüşürdüm. Sık sık sokakta görürdüm ve selamlaşırdık" dediği öğrenildi.

"İçimden bir ses bunları öldür dedi"

"Olay günü evde otururken, içime bir his doğdu. İçimden bir ses, ‘Git, bunları öldür’ dedi. Bıçakla parti binasına gittim. İçeriye girdiğimde oturuyorlardı. Ben de olayı gerçekleştirdim” dediği öğrenildi. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/2091492/huda-par-saldirganinin-ifadesi-ortaya-cikti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.