Kılıçdaroğlu'ndan Akbelen açıklaması

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde partisinin grup toplantısında konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Akbelen'de maden sahasındaki olayları meclise taşıdı. İktidara yüklenen Kılıçdaroğlu, "Bunlara en büyük güvenceyi saray iktidarı veriyor." dedi.
Onur Çetinkaya
|
08 Ağustos 2023, Salı - 14:28
Kılıçdaroğlu'ndan Akbelen açıklaması

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, mecliste seslendi.

Partisinin grup toplantısında konuşan Kılıçdaroğlu'nun gündeminde Muğla'da bulunan Akbelen ormanları vardı.

"Ülkeyi 5'li çete mi yasa mı yönetecek"

Akbelenlilerin de dinlediği konuşmada CHP liderinin hedefinde iktidar vardı. Kılıçdaroğlu," Talana o kadar hazırlar ki. Boşuna mı beşli çeteler diyordum. Bu ülkeyi beşli çeteler mi yönetecek yoksa yasalarla mı bu ülke yönetilecek.  Bunlara en büyük güvenceyi saray iktidarı veriyor." dedi.

 'Hayır' diyene oy verirseniz elim iki yakanızda olur"

 Yapılanın adı canlı katliamıdır. Bu katliama dur demek hepimizin görevi, böyle bir görevle yola çıkmamız lazım." diyen Kılıçdaroğlu sözlerine Buradan AK Parti'nin, MHP'nin, Yeniden Refah Partisi'nin vicdanlı milletvekillerine çağrı yapalım. Sizde gidin, bakın. Benim gördüklerimi siz de görün, duyduklarımı siz de görün. Genel kurula gelmeyecekler, koridorda bekleyecekler. Çoğunluk sağlanınca koşarak gelip 'hayır' oyu verecekler. 'Hayır' diyene oy verirseniz elim iki yakanızda olur. Bu bir toprak, vatan, su meselesi." ifadelerini kullandı. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/2093557/kilicdaroglundan-akbelen-aciklamasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.