Mustafa Destici'den MHP'nin İYİ Parti'ye yaptığı ittifak çağrısına ilişkin açıklama!

BBP Lideri Destici, MHP'nin yerel seçim öncesi İYİ Parti'ye yaptığı ittifak çağrısı ile ilgili, "Türk milliyetçilerini birbirine yakınlaştıracak tüm çağrı ve çabaları olumlu buluruz" ifadelerini kullandı.
Ecem Çetin
|
16 Ağustos 2023, Çarşamba - 13:24
Mustafa Destici'den MHP'nin İYİ Parti'ye yaptığı ittifak çağrısına ilişkin açıklama!

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, partisinin genel merkezinde basın açıklaması düzenledi.

Bolu, Antalya, Eskişehir, Ankara ve Denizli'de meydana gelen orman yangınlarına ilişkin bölgelerde yaşayanlara geçmiş olsun dileklerini ileten Destici, yangınların söndürülmesinde emeği geçen orman işçilerine teşekkür etti.  

Destici, geçtiğimiz günlerde yazılı açıklama yaparak gündeme getirdiği "18 yaş altı 28 çocuğa cinsiyet değiştirmesi için tıbbi müdahale yapıldığı" iddialarına ilişkin "Basında ve sosyal medyada 18 yaş altı cinsiyet değişikliği süreçleri ile ilgili İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi öğretim üyelerinin yazarı olduğu makalede yer alan işlemlere ilişkin; İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığı tarafından, “Çok yönlü bir inceleme başlatıldığı”; “Sürecin hukuki, akademik ve etik işleyişine ilişkin başlatılan incelemenin üst düzey hassasiyetle takip edildiği.” açıklaması yapıldı. Tekraren ifade etmek istiyorum: Ülkemizle birlikte, tüm dünyada, aklıselim sahibi her insanın; genel ahlak, toplum düzeni, aile müessesesi, neslin devamı, insanların sağlıklı gelişimi başta olmak üzere çok sayıda konuda endişe duymasına sebep olan LGBT terörünün, bugün, çocuklarımıza yönelmiş olması, devletin, ilgili tüm kurumlarıyla bu sapkınlığa müdahale etmesini zaruri hale getirmiştir. Tabipler Odası ve başta barolar olmak üzere hukukçuların konuya sessiz kalmasını ayrıca kınıyorum." açıklamasında bulundu. 

Mustafa Destici, konuşmalarının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Destici, Ankara Masası'nın sorusu üzerine MHP'nin İYİ Parti'ye yaptığı ittifak çağrısına ilişkin şunları söyledi; 

"Olumlu buluruz"

"Türk milliyetçilerini birbirine yakınlaştıracak, toparlanmasına katkı sağlayacak, birleşmesine katkı sağlayacak tüm çağrı ve çabaları olumlu buluruz. "

"İmamoğlu'na İstanbul adaylığından başka bir şey kalmadığı ortaya çıktı"

BBP Lideri, yine Ankara Masası'nın sorusu üzerine İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yeniden aday olacağını açıklamasıyla ilgili, "Yapılacak kongrede de Kılıçdaroğlu'nun aday olacağı ve yoluna devam edeceği gözüküyor. Tabi fotoğraf biraz daha netleşince sayın İmamoğlu'na İstanbul adaylığından başka bir şey kalmadığı ortaya çıktı. Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul Büyükşehir Belediye başkan adayı olsa dahi kazanamayacağını ve Meclis çoğunluğunu da asla elde edemeyeceklerini ve dolayısıyla da bütün planlarının da yatacağını düşünüyorum" değerlendirmesinde bulundu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2094691/mustafa-desticiden-mhpnin-iyi-partiye-yaptigi-ittifak-cagrisina-iliskin-aciklama
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.