Barbara Palvin kimdir?

Ünlü Victoria's Secret Meleği Barbara Palvin güzelliği, fiziği, özel hayatı ve daha fazlasıyla merak konusudur. Peki Barbara Palvin kimdir? İşte hayatına dair bilgiler...
Ankara Masası
|
17 Ağustos 2023, Perşembe - 10:05
Barbara Palvin kimdir?

Barbara Palvin, 8 Ekim 1993 tarihinde Macaristan'nın Başkenti Budapeşte'de dünyaya geldi. Genç yaşta keşfedilmesi, kariyerine hızlı bir başlangıç yapmasını sağladı. İşte Barbara Palvin'in hayatına dair bazı önemli notlar.

Kariyer Başlangıcı

Barbara Palvin, 2006 yılında 13 yaşındayken sokakta keşfedildi. Bu keşif, onun modellik kariyerinin başlangıcı oldu.

Uluslararası Modellik Kariyeri

Palvin, kısa sürede uluslararası alanda tanınan bir model haline geldi. Çeşitli ünlü markaların defilelerinde ve reklam kampanyalarında yer aldı. Chanel, Armani, Louis Vuitton, H&M gibi büyük markalarla çalıştı.

Victoria's Secret

2019 yılında Barbara Palvin, Victoria's Secret Meleği olmuştur.

Moda Dergileri ve Kampanyalar

Palvin, dünyaca ünlü moda dergilerinin kapaklarında ve iç sayfalarında yer aldı. Vogue, Harper's Bazaar, Elle gibi prestijli dergilere poz verdi. Ayrıca L'Oréal Paris, Mavi, Calvin Klein gibi markaların kampanyalarında yer aldı.

Oyunculuk Kariyeri

Barbara Palvin, modellik kariyerinin yanı sıra oyunculuk da yapmaktadır. "Hercules" (2014) adlı filminde Megara karakterini canlandırdı. Ayrıca "The Martian" (2015) filminde de küçük bir rol aldı.

Özel Hayatı

Barbara Palvin ve  Amerikalı aktör Dylan Sprouse 2018 yılından beri bir ilişkileri vardır. 15 Temmuz 2023 tarihinde çift, Macaristan'ın Albertirsa kasabasında kilisede evlendi ve ünlü model eşinin soyadını aldı.

Filmografisi

  • Hercules(2016)
  • Tyger Tyger(2021)
  • Serpentine (kısa film)(2022)


    http://www.ankaramasasi.com/haber/2094802/barbara-palvin-kimdir
    İlginizi Çekebilir

    Yorumlar (0)

    Yorumunuz İletilmiştir.