İYİ Partili Özlale'den dikkat çeken İmamoğlu ve Yavaş açıklaması!

İYİ Partili Özlale, katıldığı canlı yayında Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'la ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Özlale, "Ekrem Bey ve Mansur Bey artık CHP'nin belediye başkanlarıdır. Artık bizim cumhurbaşkanı adayımız değildir. Biz onları seçimde desteklemezsek, bu bizim için bir tezat oluşturmaz." dedi.
Ecem Çetin
|
28 Ağustos 2023, Pazartesi - 10:35
İYİ Partili Özlale'den dikkat çeken İmamoğlu ve Yavaş açıklaması!

Afyonkarahisar'da dikkat çeken açıklamalar yapan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş'ı  cumhurbaşkanı adayı yapamadığı için herkesten özür diledi.

Akşener'in sözleri gündeme otururken, İYİ Parti İzmir Milletvekili Ümit Özlale'den Meral Akşener'in sözlerine ilişkin değerlendirme geldi. 

"Ekrem Bey ve Mansur Bey artık CHP'nin belediye başkanlarıdır. Artık bizim cumhurbaşkanı adayımız değildir."

Halk TV'de yayımlanan Sinem Fıstıkoğlu'nun sunduğu 'Sansürüz' programına konuk olan Özlale, şu ifadeleri kullandı;

"Biz bu iki büyükşehir belediye başkanına cumhurbaşkanlığı önerdik. Bunu kapalı kapılar ardında değil, herkesin gözü önünde sunduk. Anketlerde önde çıkıyorlardı. Ancak biz bu teklifi her götürdüğümüzde aldığım cevap 'Biz CHP'nin belediye başkanlarıyız ve genel başkanımız ne derse o olur'du. Bunun için Ekrem Bey ve Mansur Bey artık CHP'nin belediye başkanlarıdır. Artık bizim cumhurbaşkanı adayımız değildir. Biz onları seçimde desteklemezsek, bu bizim için bir tezat oluşturmaz."

"Kılıçdaroğlu'nun hangi pazarlıkları yaptığı beni gerçekten ilgilendirmiyor"

Eğer ki biz belediye başkanlığı veya milletvekili pazarlığına düşseydik eğer yerimiz Millet İttifakı olmazdı. Bize sürekli çağrı yapan başka bir ittifak olurdu. Bu zaman Cumhur İttifakı ile masaya oturmayan tek parti İYİ Parti'dir. Biz bundan sonra yapacağımız pazarlığı tekrardan büyükşehir belediyeleri sayısı üzerinden yapmayacağız. Kılıçdaroğlu'nun diğer küçük dört tane partiyle hangi pazarlıkları yaptığı beni gerçekten ilgilendirmiyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2096454/iyi-partili-ozlaleden-dikkat-ceken-imamoglu-ve-yavas-aciklamasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.