Çocuk, tasması asansöre sıkışan köpeği böyle kurtardı

11 yaşındaki cesur çocuk, tasması asansör kapısına sıkışan köpeğini boğulmaktan son anda kurtardı.
Mevlüt Peker
|
30 Ağustos 2023, Çarşamba - 20:57
Çocuk, tasması asansöre sıkışan köpeği böyle kurtardı

Brezilya'nın Goias eyaletinin başkenti Goiania şehrinde, köpeğiyle asansöre bine 11 yaşındaki Thiago Magalhaes adlı çocuk, asansörün dışında sıkışan köpeğini son anlarda kurtararak onun boğulmasını önledi.

Thiago, asansörün içinde köpeğiyle birlikteyken, köpeğinin tasmasının asansör kapısının dışında sıkıştığını fark etti. Hızla tepki veren Thiago, yukarı doğru çekilen tasmayı yakalayarak köpeğini kurtarmaya çalıştı. Çocuğun çabası sayesinde köpeğin kafası tasmasından çıkmayı başardı ve asansör köpeği sıkıştırmaktan kaçındı.

Bu anlar, olayın gerçekleştiği asansörün güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, çocuk ve köpeğin asansöre bindiği, asansörün hareket etmesiyle köpeğin tasmasının yukarı doğru sıkıştığı ve Thiago'nun köpeğini kurtarmak için mücadele ettiği anlar görülüyor.

Thiago röportajında, olay anında büyük bir korku ve çaresizlik hissettiğini söylerken, köpeğini kurtarmak için hemen harekete geçtiğini ifade etti. Thiago'nun ailesi, çocuğun ve köpeğin herhangi bir sağlık sorunu yaşamadan olayı atlatmış olmaktan mutlu olduklarını dile getirdi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2096795/cocuk-tasmasi-asansore-sikisan-kopegi-boyle-kurtardi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.