Rasim Ozan Kütahyalı, Nagehan Alçı boşandı

Rasim Ozan Kütahyalı ve Nagehan Alçı 13 yıllık evliliklerini anlaşmalı olarak bitirdi. Merak edilen boşanma detayları haberimizde...
Ebru Edem
|
15 Eylül 2023, Cuma - 12:45
Rasim Ozan Kütahyalı, Nagehan Alçı boşandı


Rasim Ozan Kütahyalı ve Nagehan Alçı'nın boşanması, Türk medyasında ve kamuoyunda önemli bir yankı uyandırdı. Çift, 13 yıllık evliliklerinin ardından, 15 Temmuz 2023 tarihinde anlaşmalı olarak boşandı.

Çiftin boşanma haberi, sosyal medyada da gündem oldu. Bazı kullanıcılar, çiftin boşanmasını desteklerken, bazıları da çiftin birlikteliğini savundu.

Boşanma davası

Boşanma davası, İstanbul Aile Mahkemesi'nde görüldü. Duruşmaya, taraflar ve avukatları katıldı. Taraflar, boşanmak istediklerini belirterek, anlaşmalı boşanma protokolü imzaladı. Mahkeme, protokolü kabul ederek çifti boşadı.

Anlaşmalı boşanma protokolü

Anlaşmalı boşanma protokolüne göre, çiftin ikiz kız çocukları, ortak velayet altında kalacaktır. Çocuklar, haftanın bir gününü anneleriyle, bir gününü babalarıyla geçirecektir.

Çiftin, boşanma sonrası tazminat ve nafaka talebinde bulunmadığı öğrenildi.

Boşanma nedeni

Çiftin boşanma nedeni, kamuoyunda henüz net olarak bilinmiyor. Ancak, bazı kaynaklara göre, çiftin arasındaki anlaşmazlıklar, boşanmanın nedeni oldu.

Sosyal medyadaki tepkiler

Boşanma haberi, sosyal medyada da gündem oldu. Bazı kullanıcılar, çiftin boşanmasını desteklerken, bazıları da çiftin birlikteliğini savundu.

Çiftin boşanmasını destekleyen kullanıcılar, çiftin birlikteliğinin artık sürdürülemez olduğunu ve boşanmanın en iyi çözüm olduğunu savundu.

Çiftin birlikteliğini savunan kullanıcılar ise, çiftin boşanmasını üzüntüyle karşıladıklarını ve çiftin birlikteliğini sürdürmesini istediklerini belirtti.

Sonuç

Rasim Ozan Kütahyalı ve Nagehan Alçı'nın boşanması, Türk medyasında ve kamuoyunda önemli bir yankı uyandırdı. Çift, 13 yıllık evliliklerinin ardından, anlaşmalı olarak boşandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2099382/rasim-ozan-kutahyali-nagehan-alci-bosandi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.