Haydar Demir " Tek amacınız siyaset"

CHP Mamak Belediye Meclis Üyesi Haydar Demir, AK Parti tarafından meclise sunulan ulaşım esnafına yönelik destek önergesinin sorun çözmeye yönelik değil, siyaset amaçlı olduğunu söyledi.
Ankara Masası
|
15 Eylül 2023, Cuma - 20:07
Haydar Demir " Tek amacınız siyaset"

Ankara Büyükşehir Belediyesi Eylül Ayı Meclis Toplantısı 5. Birleşimi'nde AK Parti tarafından sunulan ulaşım esnafına yönelik desteğin artırılarak 31 Mart 2024 tarihine uzatılması teklifi oy çokluğuyla kabul edildi.

Oylamanın ardından söz alan CHP Mamak Belediye Meclis Üyesi Haydar Demir, önergenin başkanlık makamı ve diğer gruplarla görüşmeden meclise getirildiğini belirterek, amacın sorun çözmek değil siyaset yapmak olduğunu söyledi.

"  Amacınız tamamen kamuoyu oluşturmak ve siyaset"

Haydar Demir, önergeyi eleştirdiği konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

"Sizin amacınız eğer bu esnafın sorununu çözmek olsaydı, bu durumu idareyle konuşarak meclise getirdiniz. Derdiniz esnafın problemini çözmek olmadığı için ve daha önce aynı konunun bu meclise gelip patinaj yaptığını bildiğiniz halde, bu konuyu getirdiniz, oy çokluğuyla geçti, bir daha ki döneme yeniden meclise gelecek, bu esnafın sorunu çözülmek yerine ötelenecek. Amacınız tamamen kamuoyu oluşturmak ve siyaset. Dert çözmek olsaydı, bu parayı verecek olan idareyle, gruplarla konuşur, önergeyi öyle getirirdiniz."

http://www.ankaramasasi.com/haber/2099538/haydar-demir--tek-amaciniz-siyaset
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.