Hakan Han Özcan'dan 'Mansur Yavaş aday olamaz' iddiası

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, İYİ Parti'nin ABB için Adnan Beker'i aday göstermesi halinde Mansur Yavaş'ın aday olamayacağını iddia etti.
Ankara Masası
|
19 Eylül 2023, Salı - 09:58
Hakan Han Özcan'dan 'Mansur Yavaş aday olamaz' iddiası

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, tv100 ekranlarında yayımlanan Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı'na konuk oldu.

Özcan, t v100.com yazarı Barış Yarkadaş, tv100.com yazarı Hacı Yakışıklı, tv100 Ankara Temsilcisi Deniz Gürel, Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, Posta Gazetesi yazarı Murat Çelik'in sorularını yanıtladı.

Yerel seçimlere ilişkin açıklamalarda bulunan Özcan, dikkat çeken bir iddiada bulundu.

Özcan, İYİ Parti'nin 81 ilde aday çıkarma kararının ardından Ankara için adı geçen Adnan Beker'in aday gösterilmesi halinde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın aday olamayacağını öne sürdü.

" Mansur Bey büyük ihtimalle çekilir, korkar"

Özcan "İYİ Parti’de Adnan Beker aday olursa Ankara’da Mansur Bey aday olamaz. Hala İddiamın arkasındayım. Beraber çalıştılar, beraber seçim çalışması yaptılar. Evlerinde de makamlarında da hep özelde oldular.  Birçok şeyi beraber yaptılar. Adnan bey otobüsçülere, esnafa ikna odaları kurdu. Bize saldırtmaya çalıştı. Bunları kim için yaptı, Mansur bey için yaptı. Zaten şu anda aralarını Ankaralılar biliyordur. Adnan Bey aday olursa Mansur Bey büyük ihtimalle çekilir, korkar. Bu benim iddiam." ifadelerine yer verdi. 

"Biz isimler üzerinden gitmeyiz"

AK Parti'nin Ankara adayının kim olacağı sorusuna ise Hakan Han Özcan " Herkes olabilir AK Parti’de. Biz isimler üzerinden gitmeyiz. Seçmen bizden ne istiyor ona bakıyoruz. Çıkan profile uyacak isimler en son istişare kültürümüzle beraber biraz daha elenir, çıkan verilere göre de bir isim çıkar." yanıtını verdi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2100250/hakan-han-ozcandan-mansur-yavas-aday-olamaz-iddiasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.