Yalı Çapkını bu akşam yeni bölümüyle ekrana gelecek... Neler yaşanacak?

Star TV ekranında cuma akşamları izleyenleri ekrana kilitleyen Yalı Çapkını, yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek.
Ecem Çetin
|
22 Eylül 2023, Cuma - 12:01
Yalı Çapkını bu akşam yeni bölümüyle ekrana gelecek... Neler yaşanacak?

Hikayesi ve oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken Yalı Çapkını dizisi, heyecan dolu yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00'da Star'da izleyicilerle buluşacak. 

Yeni bölümde neler yaşanacak? 

Nükhet ve Kaya’nın gelişi yalıda hem rekabeti hem de tartışmaları artırır. Nükhet, Halis’e beklenmedik bir açıklama yaparken; Ferit de Nükhet ve Kaya’dan kurtulmak için çareyi Kazım’da arar. Seyran ise ortalığı sakinleştirmeye çalışır. Yalıda Nükhet kontrolü kolaylıkla ele almış gibidir. Tüm olanların ardından Orhan; yepyeni bir arayışa girer. İfakat, Seyran’la ilgili planını uygulamaya koyar. Akşam Kazım’ın yemeğe gelişi ise gerginliği daha da tırmandırırken, Ferit’le Kaya arasındaki sular durulmaz. İkili arasındaki gerilim beklenmedik bir gelişmeye sebep olur.

Yapımını  OGM Pictures’ın üstlendiği, hikayesi Gülseren Budayıcıoğlu’na ait olan dizinin yönetmen koltuğunda Burcu Alptekin oturuyor. Diziyi  Leyla Uslu Oter ve Ekin Akçay kaleme alıyor. 

Dizinin oyuncu kadrosunda, Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Doğukan Polat, İrem Altuğ, Öznur Serçeler, Hülya Duyar, Sezin Bozacı, Yiğit Tuncay, Selen Özbayrak,  Diren Polatoğulları  gibi isimler yer alıyor. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/2100995/yali-capkini-bu-aksam-yeni-bolumuyle-ekrana-gelecek-neler-yasanacak
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.