Demetevler’deki yağma olayına 4 tutuklama

Ankara Demetevler'deki "yaralama" ve "yağma" ile ilgili olarak 4 zanlı tutuklanarak cezaevine konuldu.
Mevlüt Peker
|
25 Eylül 2023, Pazartesi - 18:54
Demetevler’deki yağma olayına 4 tutuklama

Ankara'nın Demetevler bölgesinde geçtiğimiz 15 Ağustos'ta meydana gelen bir olayda iki kişi yaralandı ve kişisel eşyaları gasp edildi. Bu olayla ilgili olarak dün yapılan operasyonla 5 şüpheli gözaltına alındı ve bu kişilerden 4'ü tutuklandı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü tarafından verilen bilgilere göre, olay, 15 Ağustos'ta saat 21.45 civarında Demetevler'de gerçekleşti. H.İ.E. ve G.Ö. isimli bireyler, birkaç kişi tarafından bir kafede darp edildikten sonra zorla bir araca bindirildi. Bu kişiler, araç içinde "sallama" adı verilen bir bıçakla yaralandılar.

Gaspçılar, mağdurların 1500 TL, cep telefonu ve banka kartlarını gasp ettikten sonra, yaralı haldeki mağdurları bir hastanenin yakınına terk edip olay yerinden uzaklaştılar. Emniyet güçleri, bu olayın ardından dün beş farklı noktada operasyon gerçekleştirdi.

Bu operasyon sonucunda, daha önce de çeşitli suçlardan kaydı bulunan H.T, G.A. ve S.P Mamak'ta; C.D. ve İ.Ö ise Yenimahalle'de gözaltına alındı. Şüphelilerden C.D, adli kontrolle serbest bırakılırken, diğer dört şüpheli "birden fazla kişi tarafından geceleyin silahla yağma" suçlamasıyla tutuklandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2101601/demetevlerdeki-yagma-olayina-4-tutuklama
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.