Yüz Yıllık Mucize dizisi nerede çekildi?

Geçtiğimiz aylarda final yaparak seyircisine veda edem Yüz Yıllık Mucize dizisi halen gündemde. İzleyenler, Yüzyıllık Mucize dizisi nerede çekildi? Yüz Yıllık Mucize'nin oyuncu kadrosunda kimler? Sorularını araştırıyor.
Ecem Çetin
|
02 Ekim 2023, Pazartesi - 10:24
Yüz Yıllık Mucize dizisi nerede çekildi?

Dikkat çekici hikayesiyle Star TV ekranında izleyenleri ekrana kilitleyen Yüz Yıllık Mucize dizisi, geçtiğimiz aylarda ekranlara veda etti.

Yüz Yıllık Mucize dizisi nerede çekildi?

Birkan Sokullu ve Ebru Şahin'in başrolünde yer aldığı Yüz Yıllık Mucize dizisinin ilk bölümleri  Muğla'da çekilmiştir. Daha sonra çekimler İstanbul'a taşınmıştır.

Yüz Yıllık Mucize'nin oyuncu kadrosunda kimler?

Zerrin Tekindor, Necip Memili, Gözde Seda Altuner, Laçin Ceylan, Ayşegül Cengiz, Yalçın Hafızoğlu, Merve Nur Bengi, Ecem Çalhan, Zehra Kelleci ve Hümeyra yer alıyor.

Yüz Yıllık Mucize ne zaman yayınlandı? 

Dizi 23 Mart 2023 tarihinde ilk bölümüyle ekran yolculuğuna başladı. Dizi,   15 Haziran 2023 tarihinde yayımlanan 13. bölümüyle final yaparak seyircisine veda etti. 

Yüz Yıllık Mucize konusu ne? 

Ali Tahir,  Sakarya Meydan Muharebesi'nde ölümden döner. Tahir bu yaşadığının ardından bir daha asla yaşlanmaz. 130 yıllık hayatını bitirmek isteyen Ali Tahir, Harika ile karşılaşın da işler farklı şekil alır.

Yapımını OGM Pictures’ın yapımcılığını Onur Güvenatam'ın üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Hilal Saral oturuyordu. Diziyi,  Nuran Evren Şit kaleme alıyordu.  

http://www.ankaramasasi.com/haber/2101824/yuz-yillik-mucize-dizisi-nerede-cekildi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.