Mustafa Destici​'den Ayşenur Arslan'a tepki!

BBP Lideri Mustafa Destici, Ankara'da geçtiğimiz gün gerçekleştirilen terör saldırısıyla ilgili skandal ifadeler kullanan Ayşenur Arslan'a tepki gösterdi.
Ecem Çetin
|
04 Ekim 2023, Çarşamba - 15:08
Mustafa Destici​'den Ayşenur Arslan'a tepki!

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, partisinin genel merkezinde basın toplantısı düzenledi. 

Ankara'da 1 Ekim'de TBMM'nin açılışına saatler kala İçişleri Bakanlığının Emniyet Genel Müdürlüğü kapısı önünde PKK terör örgütünce saldırı düzenlendiğini anımsatan Destici, "Hem saldırıyı hem bu hain, kanlı terör örgütünü ve onları destekleyen başta Meclis'teki uzantıları olmak üzere, basındakileri, hepsini bir kez daha kınıyoruz." diye konuştu.

Destici, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu arasında polemik oluşturmaya çalışıldığını belirterek, buna Cumhur İttifakı'nca müsaade edilmeyeceğini kaydetti.

Herkes gelirine vergi ödesin çıkışı 

Mustafa Destici Ankara Masası'nın  Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan'ın 2026'da enflasyonun tek haneye düşeceği açıklamasına ilişkin soruya şu yanıtı verdi;

"Gaye Hanım'ın da Maliye Bakanımızın da onların bürokratlarının da enflasyonu düşürmek, Türkiye ekonomisini düzlüğe çıkarmak, Merkez Bankası rezervlerini artırmak konusunda gayretli bir çalışma ortaya koyduklarını görüyoruz. Bunun bir bedeli var, kemer sıkılacak bu açık ve net. Kredi muslukları şu anda kapalı. Alt gelir grupları ile üst gelir grupları aynı bedeli ödemesin. Herkes imkanına, gelirine göre bedel ödesin. 7 bin 500 lira alan emekliyle, ayda 10 milyon lira geliri olan niye aynı vergiyi ödesin? Bu vergilerle ilgili mutlaka bir düzenleme gerekiyor."

Ayşenur Arslan'a tepki

Destici, yine Ankara Masası'nın sorusu üzerine Ankara'da İçişleri Bakanlığı’nın önünde terör örgütü PKK tarafından gerçekleştirilen bombalı saldırıya yönelik yayında tepki çeken ifadeler kullanan   Ayşenur Aslan'a tepki gösterdi. 

BBP Lideri,"Aklı başında değil. Ne söylediğini bilmiyor. Niyeti belli. Türk devletine düşmanlık yapmanın yanında, Türk milletinin birliğinin karşısında, ülkenin bütünlüğünün karşısında devlete, ülkeye, millete saldıran ne kadar terör örgütü, başka yapılanmalar varsa hepsinin sözcülüğünü yapıyor. Yargılama devam edecektir. Ettiği lafların bir bedeli var o bedeli ödemesi gerekiyor." ifadelerini kullandı. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/2103330/mustafa-desticiden-aysenur-arslana-tepki
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.