Spartak Trnava-Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu’nda 2. maçına yarın akşam deplasmanda Slovakya'nın Spartak Trnava ekibi karşısında çıkacak. Gruptaki ilk maçını kazanan Fenerbahçe, Spartak Trnava'yı da deplasmanda yenerek avantaj sağlamak istiyor. Peki, Spartak Trnava-Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
Ersin Küçükbarak
|
05 Ekim 2023, Perşembe - 12:45
Spartak Trnava-Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu 2. maçları bugün oynanacak.

H grubunda oynadığı ilk maçta Nordsjaelland'ı 3-1 yenen Fenerbahçe, yarın akşam Spartak Trnava ile Slovakya'da karşı karşıya gelecek.

Sarı lacivertliler 3 puanla dönerek grubun zirvesinde yerini sağlamlaştırmak istiyor. Peki, Spartak Trnava-Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Spartak Trnava-Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu ikinci maçında bugün deplasmanda Slovakya'nın Spartak Trnava takımıyla karşılaşacak.

Trnava kentindeki Antona Malatinskeho Stadı'nda oynanacak ve TSİ 22.00'de başlayacak. Mücadele EXXEN'den canlı yayınlanacak.

Maçı Alman hakem yönetecek

Müsabakada Alman hakem Sascha Stegemann düdük çalacak.

Christian Gittelmann ve Christof Günsch Stegemann'ın yardımcılıklarını yapacak. Karşılaşmada Florian Badstübner ise dördüncü hakem olacak.

Fenerbahçe üst üste 14 maç kazandı

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'de ve Avrupa'da oynadığı 7'şer maçı da kazandı. Üst üste 14 resmi müsabakadan galibiyetle ayrılan sarı lacivertliler müthiş bir seri yakaladı.

Grupta oynanan ilk karşılaşmalarda sarı-lacivertliler, Danimarka temsilcisi Nordsjaelland'ı 3-1 yenerken Spartak Trnava ise deplasmanda Ludogorets'e 4-0 kaybetmişti.

Fenerbahçe'de  Cengiz yok

Fenerbahçe, Spartak Trnava karşısına tek eksikle çıkacak.

Antalyaspor müsabakasında sakatlık geçiren Cengiz Ünder, yarın  forma giyemeyecek.

Fenerbahçe'de Serdar Aziz ve Miha Zajc, Slovakya kafilesinde yer alacak.

Süper Ligde Çaykur Rizespor müsabakasında tedbren sahaya sürülmeyen iki oyuncu teknik direktör İsmail Kartal'ın görev vermesi durumunda Spartak Trnava deplasmanında forma giyebilecek.

Fenerbahçe'nin Spartak Trnava maç kadrosu

UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu'nun ikinci haftasında yarın Slovakya temsilcisi Spartak Trnava ile deplasmanda karşılaşacak Fenerbahçe'nin kamp kadrosu belli oldu.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, sarı-lacivertli ekibin 22 kişiden oluşan kafilesinde şu isimler yer alıyor:

Dominik Livakovic, İrfan Can Eğribayat, Furkan Onur Akyüz, Bright Osayi-Samuel, Alexander Djiku, Serdar Aziz, Rodrigo Becao, Yusuf Akçiçek, Ferdi Kadıoğlu, Jayden Oosterwolde, Miguel Crespo, Fred, İsmail Yüksek, Mert Hakan Yandaş, Miha Zajc, Sebastian Szymanski, Joshua King, Ryan Kent, Dusan Tadic, Edin Dzeko, Umut Nayir, Michy Batshuayi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2103337/spartak-trnava-fenerbahce-maci-ne-zaman-saat-kacta-ve-hangi-kanalda
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.