Kazaya karışan araç sayısı 26’ya yükseldi

Anadolu Otoyolu’nun Kocaeli geçişinde 26 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 2'si ağır olmak üzere 13 kişi yaralandı. Araçların olay yerinden kaldırılmaya başlanmasıyla İstanbul yolu kontrollü olarak yeniden ulaşıma açıldı.
Mevlüt Peker
|
17 Ekim 2023, Salı - 00:08
Kazaya karışan araç sayısı 26’ya yükseldi

Anadolu Otoyolu'nun Kocaeli geçişinde 15 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasına sonradan 11 araç daha eklendi. 26 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 2'si ağır olmak üzere 13 kişi yaralandı.

Anadolu Otoyolu’nun İstanbul istikametinin Kartepe mevkisinde 26 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi.

Zincirleme trafik kazasının 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi, sağlık ekibi ve itfaiye ekibi yönlendirildi.

Zincirleme trafik kazasında yaralanan 13 kişi ise sağlık görevlileri tarafından ambulanslara konularak şehirdeki hastanelere götürüldü. Yaralıların 2'sinin durumunun ise ağır olduğu belirtildi.

Zincirleme trafik kazası sebebiyle Anadolu Otoyolu’nun İstanbul yönü bir süre ulaşıma kapatılırken, araçların kaldırılması sonrası yol kontrollü olarak yeniden trafiğe açıldı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2105324/kazaya-karisan-arac-sayisi-26ya-yukseldi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.