AK Parti Kayseri Milletvekili Cıngı Travel Expo Ankara'da konuştu

ATO Congresium'da 6.'sı düzenlenen ​Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarında Ankara Masası'nın sorularını yanıtlayan AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı, Anka Park'ın hizmete kapatılmasının içinde ukde kaldığını söyledi.
Ankara Masası
|
17 Kasım 2023, Cuma - 12:12
AK Parti Kayseri Milletvekili Cıngı Travel Expo Ankara'da konuştu

Ankara'da 6.'sı düzenlenen  Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (Travel Expo Ankara) ATO Congresium'da ziyaretçilere açıldı.  

AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı,  ATO Congresium'da gerçekleştirilen fuarda Ankara Masasına değerlendirmelerde bulundu.

AK Parti Kayseri Milletvekili Cıngı, Ankara turizmine ilişkin açıklamalar yaptı. Cıngı, Ankara’daki turizmi Kayserili gözü ile değerlendirdi.

Ankara’nın son yıllarda büyümede büyük bir ivme kazandığını vurgulayan Cıngı Anka Park’ın hizmet yapamaması hakkında konuştu.

Cıngı, “İçimde ukte kalan Anka Park’ın atıl kalması. Orası milli değer ve merkez olacaktı, çok müthiş bir katkı sağlayacaktı. Ankara’yı önemli bir turizm şehri haline getirecekti. Ankara Park olsaydı eğlence içinde insanlar Ankara’ya gelecekti. Maalesef bunlardan mahrum oldu ifadelerini kullandı.

Ankara’nın çevre ilçelerindeki tarihi doku ve kaynaklarını örneklendirerek konuşan Cıngı, Ankara'nın bir marka değerinin olduğunu uluslararası turizme açılması gerektiğinden bahsetti.

Ankara’nın yeterince tanınmama sorusunu yanıtlayan AK Parti Kayseri Milletvekili Cıngı, "Turizm manasında tanınıyor demek bence iyimserlik olur. Bunun için çaba sarf ediliyor mu bide buna bakmak lazım.  Altyapıyı oluşturmadan uluslar arası tanıtıma çıkarsanız, gelecek misafirlerini memnun edemezseniz." dedi.

Cıngı, ayrıca otel ve yabancı dilin önemine de vurgu yaptı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2110482/ak-parti-kayseri-milletvekili-cingi-travel-expo-ankarada-konustu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.