Eski Rus Diplomat Travel Expo Ankara'da konuştu

100 Yıllık başkentin turizm merkezi haline gelmesinde büyük rol oynayacak olan Travel Expo Ankara, ATO Congresium düzenlenen törenle açıldı. Fuar'a katılım sağlayan Alexander Sotnichenko MİR ödeme sorununa ilişkin konuştu.
Ankara Masası
|
16 Kasım 2023, Perşembe - 13:19
Eski Rus Diplomat Travel Expo Ankara'da konuştu

Travel Expo Ankara, ATO Congresium’da düzenlenen açılış töreni ile ziyaretçilerine kapısını açtı.

6.'sı düzenlenen Fuar'a birçok siyasi isim katılım gösterirken Ankara'da turizm adına atılması gereken adımlar değerlendirildi. 

10.00- 19.00 saatleri arasında açık kalacak olan Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'na  Rus Evi Ankara Başkanı ve eski müsteşar Alexander Sotnichenko 'da katıldı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Ankara Valiliği, Ankara Büyükşehir Belediyesi,  Ankara Ticaret Odası, Ankara Sanayi Odası, Ankara Kent Konseyi desteği ile açılan Fuar'da konuşan Rus Evi Ankara Başkanı Alexander Sotnichenko Ankara'nın pahalı olduğuna değindi.

Ankara'nın Moskova'dan daha pahalı olduğunu vurgulayan Sotnichenko, Türk turistleri Rusya'ya götürmek istediklerini söyledi.

Türklerin çok misafirperver olduğundan memnuniyetle bahseden  Sotnichenko, kredi kartı sorununa ilişkin şu şekilde konuştu:

"Maalesef sadece nakit alıyoruz ama inşallah en yakın zamanda bu problemi biz değiştirebiliriz. Çünkü, Rusya Türkiye'nin ilişkileri sadece turizmde değil ekonomik ilişkiler de de siyasi ilişkilerde de çok yakın"

http://www.ankaramasasi.com/haber/2110371/eski-rus-diplomat-travel-expo-ankarada-konustu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.