MKE Ankaragücü Beşiktaş karşılaşması için gün sayıyor

MKE Ankaragücü, Trendyol Süper Lig'de 3 Aralık Pazar günü evinde Beşiktaş'ı ağırlayacak. Sarı lacivertliler, 12 yıl sonra rakibini mağlup etme hedefiyle sahaya çıkacak.
Büşra Bayrak
|
30 Kasım 2023, Perşembe - 11:21
MKE Ankaragücü Beşiktaş karşılaşması için gün sayıyor

Başkent temsilcisi, Süper Lig'in 14. haftasında, Eryaman Stadında Rıza Çalımbay ile son haftalarda çıkış yakalayan Beşiktaş'ı konuk edecek.

Sarı-lacivertliler, geçen haftalarda RAMS Başakşehir ile deplasmanda 3-3 berabere kalırken, 12. haftada sahasında Bitexen Antalyaspor'a 4-0 yenilgiyle ayrıldı. Ancak son haftada Gaziantep FK deplasmanından elde ettikleri 3 puanla moral bulan MKE Ankaragücü, Beşiktaş karşılaşmasında çıkışını sürdürmeye odaklanıyor.

Başkent temsilcisi, Beşiktaş'a karşı son galibiyetini 13 Şubat 2011'de 1-0'lık skorla almıştı ve ligde 12 yıldır rakibini mağlup edemiyor. Bu süreçte oynanan 10 lig maçında 3 beraberlik ve 7 mağlubiyet yaşandı.

"Kazanan taraf biz olmak istiyoruz"

MKE Ankaragücü Kulübü Basın Sözcüsü Hüseyin Aytekin, teknik direktör Emre Belözoğlu'nun camia ve kentle uyum içinde olduğunu vurgulayarak, Gaziantep FK zaferinden sonra Beşiktaş maçını da kazanmak istediklerini söyledi.

Aytekin açıklamasının devamında, "Futbolda geçmiş sezon istatistiklerini çok önemsemiyorum. Pazar günü oynanacak karşılaşma bugünün futbolcularıyla oynanacak. Adil yönetilen bir karşılaşmada sahada doğruları yapan takım kazanacak. Kazanan taraf biz olmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Ayrıca, taraftarların büyük ilgisiyle karşılaşacaklarını belirten Aytekin, Beşiktaş taraftarının takımını stadyumda desteklemesini Türk futbolu açısından önemli bulduğunu vurguladı ve biletlerin bitme noktasına geldiğini ekledi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2112304/mke-ankaragucu-besiktas-karsilasmasi-icin-gun-sayiyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.