Halil Umut Meler saldırısında gelişme

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, MKE Ankaragücü- Çaykur Rizespor maçının ardından hakem Halil Umut Meler'e saldırı olayına ilişkin yeni bir açıklamada bulundu. Soruşturmanın tamamlandığını belirten Tunç, iddianamenin de hazır olduğunu ifade etti.
Onur Çetinkaya
|
14 Aralık 2023, Perşembe - 15:49
Halil Umut Meler saldırısında gelişme

Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında MKE Ankaragücü ile Çaykur Rizespor maçının ardından sahada istenmeyen bir olay yaşandı.

MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca,  saha içinde hakem Halil Umut Meler'e yumruk attı. 

Halil Umut Meler'e yumruklu saldırıda bulunan Ankaragücü Başkanı Faruk Koca ve iki kişi tutuklanarak, cezaevine gönderildi.

İki gün müşahede altında tutulan Meler, doktorların kontrolleri sonrası taburcu edildi.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, MKE Ankaragücü- Çaykur Rizespor maçının ardından hakem Halil Umut Meler'e saldırı olayına ilişkin yeni bir açıklamada bulundu.

Maçın ardından  Eryaman Stadı'nda  hızlı bir şekilde adli soruşturma başlatıldığını belirten Tunç,  Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığı iddianame düzenlediğini söyledi. 

Adalet Bakanı sözlerinin devamında, "Kamu görevinde kemik kırığı oluşturacak şekilde kasten yaralama, tehdit ve 6222 sayılı yasaya muhalefetten dava açılmış durumda deliller toplandı, ifadeler alındı yalnız sahaya inen diğer şüpheliler tarafından ayrı bir soruşturma yürütülüyor. Takdir iddianamenin kabulü yönünde mahkemededir. Yargı en doğru kararı verecektir."  diye konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2114560/halil-umut-meler-saldirisinda-gelisme
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.