Somali Cumhurbaşkanı, motokurye Göçer’in eşini aradı

Somali Cumhurbaşkanı Hasan Şeyh Mahmud, oğlunun ölümüne neden olduğu motokurye Yunus Emre Göçer'in eşine telefonla arayarak taziyelerini iletti: Türk adaletine güvenimiz tamdır.
Mevlüt Peker
|
18 Aralık 2023, Pazartesi - 19:50
Somali Cumhurbaşkanı, motokurye Göçer’in eşini aradı

Somali Cumhurbaşkanı Hasan Şeyh Mahmud, İstanbul Fatih'te gerçekleşen trafik kazası sonucu hayatını kaybeden motokurye Yunus Emre Göçer'in eşi Öznur Göçer'e başsağlığı dileklerini iletmek için telefonla ulaştı. Kazada, Mahmud'un oğlu Muhammed Hasan Şeyh Mahmud'un kullandığı otomobilin Göçer'e çarpması sonucu yaşanan trajik olayın ardından, Somali Cumhurbaşkanı, taziyelerini sunmak üzere eşi Öznur Göçer ile iletişime geçti.

Bu sırada, Somali Savunma Bakanı Abdulkadir Muhammed Nur, avukat Iyaz Çimen'in ofisinde Öznur Göçer'i ziyaret ederken, Cumhurbaşkanı Mahmud da telefon aracılığıyla Göçer ile görüşerek duyduğu üzüntüyü paylaştı. Mahmud, Türkiye'nin adalet sistemine duyduğu güveni ve saygıyı ifade ederken, yaşanan sürecin adalet çerçevesinde ilerleyeceğine olan inancını dile getirdi. Aynı zamanda, Cumhurbaşkanı Mahmud, eşinin de Öznur Göçer'e başsağlığı dileklerini iletmek istediğini belirtti. Öznur Göçer ise Cumhurbaşkanı Mahmud'a teşekkürlerini sundu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2115281/somali-cumhurbaskani-motokurye-gocerin-esini-aradi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.