''Ağlayarak terk edeceksin burayı!'' Kızılcık Şerbeti'nden ilk tanıtım

Cuma akşamlarına damgasını vurmaya devam Show TV'nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti'nin merakla beklenen 56. bölümünden ilk tanıtım yayınlandı.
Ecem Çetin
|
19 Mart 2024, Salı - 11:18
''Ağlayarak terk edeceksin burayı!'' Kızılcık Şerbeti'nden ilk tanıtım

Show TV'de cuma akşamları izleyicisiyle buluşan, hikayesi ve oyuncu kadrosuyla beğeni toplayan Kızılcık Şerbeti, cuma akşamı 56. bölümüyle ekrana gelecek. 

55. bölümünün finalinde izleyiciyi şoke uğratan sevilen dizinin yeni bölüm tanıtımı yayınlandı.

Ünalların evine bir bomba gibi düşen Alev ve Pembe arasında resmen bir savaş başlıyor! Tanıtımda Pembe’nin Alev için oda hazırlatması izleyenleri şaşırtırken, iki kadın arasında yaşanacaklar heyecanla bekleniyor. Ömer’in Kıvılcım’a musallat olan bir adama sert yüzünü gösterdiği anlar heyecanı artırırken, Umut ile birlikte İstanbul’u terk etme kararı alan Nursema’ya, Rüzgar’ın “gitme” demesi dikkat çekiyor. Nilay ve Doğa’nın bir araya gelmesi merak uyandırırken, Görkem ve Fatih’in romantik tekne gezisi tanıtımın dikkat çeken sahnelerinden biri oluyor.  

Yapımını Gold Film'in yapımcılığını Faruk Turgut'un yaptığı diziyi Melis Civelek kaleme alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise, Hakan Kırvavaç ( KETCHE) üstleniyor.       

Kızılcık Şerbeti yeni bölümüyle Cuma akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

İşte Kızılcık Şerbeti’nin 56. Bölüm Tanıtımı;

https://youtu.be/3hQT7AYmwgQ

http://www.ankaramasasi.com/haber/2129862/aglayarak-terk-edeceksin-burayi-kizilcik-serbetinden-ilk-tanitim
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.