Sezen Aksu'dan sevenlerini üzecek haber!

fsane sanatçı Sezen Aksu'nun hastalık haberi gündemi salladı. Uzun zamandır kameralardan uzak bir yaşam süren Sezen Aksu, son zamanlarda hastane ziyaretinde görüntülendi. Yapılan açıklamaya göre, Sezen Aksu'nun Cushing Sendromu teşhisi konuldu.
Afife Kaya
|
19 Mart 2024, Salı - 12:45
Sezen Aksu'dan sevenlerini üzecek haber!

Uzun süredir kameralardan uzakta bir hayat sürdüren müzik dünyasının efsane ismi Sezen Aksu, son günlerde sağlık sorunlarıyla gündeme gelmeye başladı. Emel Müftüoğlu'nun sosyal medya hesabından yapılan bir paylaşım, hayranlarını endişelendirirken, Aksu'nun hastalığıyla ilgili önemli bir gelişme ortaya çıktı.

Emel Müftüoğlu'nun Instagram hesabından paylaştığı bir fotoğrafta, Sezen Aksu'nun sağlık durumuyla ilgili dikkat çekici detaylar vardı. Fotoğrafta, bileğinde hastane künyesiyle görülen Sezen Aksu'nun hayranlarını endişelendirdiği açıkça görüldü.

Minik Serçe lakabıyla da tanınan Sezen Aksu'nun, Emel Müftüoğlu ile bir araya geldiği o anlardan bir kare, Müftüoğlu'nun hesabında paylaşıldı. Ancak fotoğrafta dikkat çeken detay, Sezen Aksu'nun bileğindeki hastane künyesi oldu.

Cushing Sendromu'na yakalandı

Ünlü sanatçının hastalığıyla ilgili detaylar, Aksu'nun menajeri Onur Akay tarafından açıklandı. Akay, Aksu'nun Cushing Sendromu'na yakalandığını ve bu rahatsızlığın nadir görülen bir tür olduğunu belirtti. 

Onur Akay, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Sezen Aksu, nadir görülen Cushing Sendromu'na yakalandı. Bu hormonal bir bozukluk ve oldukça endişe verici bir durum. Ancak Sezen Hanım'ın tüm sağlık kontrolü sonuçları iyi çıktı. Hastalıkla mücadele ediyor ve şu anda hastanede tedavi altında" dedi.


http://www.ankaramasasi.com/haber/2129875/sezen-aksudan-sevenlerini-uzecek-haber
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.