Konut teslim töreninde Erdoğan'dan İstanbul depremi uyarısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Töreni’ne canlı bağlantı ile katıldı. Törende konuşan Cumhurbaşkanı olası İstanbul depremi üzerinden uyarıda bulunarak, Deprem bizi beklemiyor, acele etmeliyiz, dedi.
Onur Çetinkaya
|
19 Mart 2024, Salı - 14:59
Konut teslim töreninde Erdoğan'dan İstanbul depremi uyarısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Töreni’ne Beştepe'den canlı bağlantı ile katıldı.

Asrın felaketinin sebep olduğu sıkıntılardan bahseden Erdoğan,  Dünyanın en başarılı iyileştirme operasyonunu gerçekleştirildiğini ve 115 milyar liralık kaynakla, 2 milyon kişiye ulaşıldığını belirtti.

"Deprem bizi beklemiyor, acele etmeliyiz"

442 bin hak sahibini mağdur etmeden tamamını ev ve iş yerlerine kavuşturmalarının amaçları olduğunun altını çizen Cumhurbaşkanı  İstanbul’a dikkat çekti.

İstanbul depremi üzerinden uyarıda bulunan Erdoğan, Deprem bizi beklemiyor, acele etmeliyiz, dedi.

Muhalefete eleştiri 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bir sonraki bağlantısında Arnavutköy-İstanbul Havalimanı Metrosu Açılış Töreni'ne katıldı.

Muhalefeti ve Ekrem İmamoğlu'nu belediye hizmetleri yönünden eleştiren Cumhurbaşkanı, "Büyükşehir belediyesinin de üzerine düşeni yapması lazım ki sorunlar çözülsün. Yol yapmayı, metro yapmayı, vapur işletmeyi bilmeyen bir yerel yönetim İstanbul'un kaderi değildir." ifadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2129888/konut-teslim-toreninde-erdogandan-istanbul-depremi-uyarisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.