Sandık Kokusu'ndan ikinci tanıtım!

Yarın akşam 18. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak olan Show TV'nin sevilen dizisi Sandık Kokusu'ndan bir tanıtım daha yayınlandı.
Ecem Çetin
|
16 Nisan 2024, Salı - 16:50
Sandık Kokusu'ndan ikinci tanıtım!

Show TV'de çarşamba akşamları seyircisiyle buluşan ve büyük bir ilgiyle izlenen Sandık Kokusu dizisi, yarın akşam 18. bölümüyle ekrana gelecek.

Sevilen dizinin yeni bölümü büyük bir merakla bekleniyor. Yeni bölümüyle izleyicisini ekrana kilitleyecek olan diziden bir tanıtım daha yayınlandı. 

Hasan ve Filiz’in buluştuklarında kendilerini bir yürüyüşün içinde bulduğu dikkat çeken tanıtımda Hasan’ın Mert’in kapısına gitmesi merak uyandırıyor. Atilla, Lale’yle olan sahte evliliğini bitirmek için harekete geçerken, Hasan’ın karanlık işleri bırakma kararı alması izleyicileri şaşırtıyor. Tanıtımın en çarpıcı kısmı ise Hasan’ın, Karsu’nun çalıştığı kitapçıya komşu olarak bir kebapçı açması oluyor. Bu gelişme yeni bölümde olacaklara dair heyecanı artırıyor.  

Yapımını O3 Medya'nın üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Nezaket Coşkun oturuyor. Sandık Kokusu'nu Melis Civelek ve Zeynep Gür kaleme alıyor.   

Sandık Kokusu yeni bölümüyle yarın akşam saat 20.00’de Show TV’de.

İşte Sandık Kokusu’nun 18. Bölüm 2.Tanıtımı;

https://youtu.be/xSaP4Zw2X5I



http://www.ankaramasasi.com/haber/2133937/sandik-kokusundan-ikinci-tanitim
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.