Toplantı sonrası Ömer Çelik'ten açıklama

AK Parti'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın değişim mesajı sonrası yapılan olağanüstü toplantıda, parti sözcüsü Ömer Çelik tarafından yapılan açıklamada, ekonomi yönetiminin görevden alınacağı iddialarının doğru olmadığı belirtildi.
Kaynak: AA
|
17 Nisan 2024, Çarşamba - 19:14
Toplantı sonrası Ömer Çelik'ten açıklama

Bugün gerçekleşen AK Parti grup toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partide değişim mesajı verdi. Erdoğan, konuşmasında milletin talepleri doğrultusunda gerekli değişimleri yapacaklarını belirtti. Bu sözlerin ardından AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK), Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında olağanüstü toplandı.

"Mehmet Şimşek'in görevden alınacağı iddiası doğru değil"

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, toplantı sonrası yaptığı açıklamada, değişim için belirlenen takvimin henüz net olmadığını ancak takdirin Cumhurbaşkanı Erdoğan'da olduğunu vurguladı. Ömer Çelik, ayrıca ekonomi yönetiminin ve Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in görevden alınacağı iddialarının doğru olmadığını ifade etti ve Erdoğan'a olan güvenlerinin tam olduğunu belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın grup toplantısındaki konuşması, yerel seçimlerde Cumhur İttifakı'nın zaferiyle sonuçlandığını vurgulayarak seçmenin mesajını aldıklarını dile getirmişti.

Öte yandan, AK Parti Sözcüsü Çelik'in yaptığı açıklamalardan öne çıkanlar arasında, İsrail ve Yunanistan'a yönelik eleştiriler de bulunuyor. Çelik, İsrail'in Filistin'e yönelik politikalarını sert bir dille eleştirirken, Yunanistan'ın Ege ve İon denizlerinde tek taraflı deniz parkı ilan etmesini kınadı ve Türkiye'nin bu tür adımlara müsaade etmeyeceğini vurguladı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2134113/toplanti-sonrasi-omer-celikten-aciklama
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.