7 sıfır araç yol ortasında alev alev yandı

Mersin'in Tarsus ilçesinde, Bursa’dan sıfır kilometre 8 otomobili taşıyan bir TIR, seyir halindeyken lastik kısmından alev alarak yanmaya başladı. Yangın sonucunda TIR ve dorsesinde bulunan 8 otomobilden 7'si kullanılamaz hale geldi.
Kaynak: DHA
|
23 Mayıs 2024, Perşembe - 20:21
7 sıfır araç yol ortasında alev alev yandı

Mersin'in Tarsus ilçesinde, Bursa’dan sıfır kilometre 8 otomobili taşıyan bir TIR, korkunç bir yangınla karşı karşıya kaldı. 06 LJ 923 plakalı TIR, seyir halindeyken lastik kısmından alev aldı. Sürücü, hızla güvenlik şeridine çekerek aracı terk etti, ancak yangın hızla yayıldı. İtfaiye ekiplerinin yoğun çabaları sonucunda yangın kontrol altına alınırken, TIR ve dorsesinde bulunan 8 otomobilden 7'si tamamen kullanılamaz hale geldi.

Yangının çıkış nedeni henüz belirlenemezken, olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlatıldı. Bölgedeki jandarma ve itfaiye ekipleri, yangının çıkışına dair ipuçlarını araştırıyor.

Bu üzücü olay, Tarsus'un ana arterlerinden birinde yaşanmasıyla bölgedeki ulaşımı da olumsuz etkiledi. Yetkililer, yangının neden olduğu trafik yoğunluğunu hafifletmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Yaşanan faciada can kaybı veya yaralanma olmaması ise büyük bir teselli kaynağı olarak belirtiliyor. Yangının yol açtığı maddi hasarın boyutu ise henüz netlik kazanmış değil.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2139929/7-sifir-arac-yol-ortasinda-alev-alev-yandi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.