Türkiye Kupası'nda Hasan Arat'ı kızdıran olay

Ziraat Türkiye Kupası finalinde Beşiktaş ile Trabzonspor Atatürk Olimpiyat Stadı’nda karşılaştı. Maç öncesinde İstiklal Marşı sırasında tribünden Trabzonspor bayrağı çekilince, Beşiktaş Başkanı Hasan Arat sinirlendi ve protokol tribününde kısa süreli bir tartışma yaşandı. Bu tartışmanın büyümesini İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu engelledi. Taraftarlar, kendilerine ayrılan tribünlerde yerlerini alırken, tribünlere 50 bin adet Türk bayrağı dağıtıldı.
Afife Kaya
|
24 Mayıs 2024, Cuma - 00:43
Türkiye Kupası'nda Hasan Arat'ı kızdıran olay

Ziraat Türkiye Kupası finalinde Beşiktaş ile Trabzonspor, Atatürk Olimpiyat Stadı’nda karşı karşıya geldi. Maç öncesinde sanatçılar Sefo ve Norm Ender sahne aldı ve Norm Ender, Cumhuriyet'in 100. yılı için yaptığı 'Parla' şarkısını söyledi. Ancak, İstiklal Marşı sırasında tribünde yaşanan bir olay dikkat çekti.

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, İstiklal Marşı sırasında tribünden Trabzonspor bayrağının çekilmesi üzerine sinirlendi ve protokol tribününde kısa süreli bir tartışma çıktı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, bu tartışmanın büyümesine engel oldu.

Maçta her iki takımın taraftarları da kendilerine ayrılan yerleri doldurdu. Beşiktaş taraftarları doğu ve kuzey tribünlerinde, Trabzonspor taraftarları ise batı ve güney tribünlerinde yer aldı. Ayrıca tribünlere 50 bin adet Türk bayrağı dağıtıldı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2139952/turkiye-kupasinda-hasan-arati-kizdiran-olay
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.