Gal Gadot ve 'Wonder Woman' yönetmeni Patty Jenkins, Paramount'un yeni 'Kleopatra'sı için bir araya geliyor

“Wonder Woman 1984” filminin başrolü Gal Gadot ve yönetmeni Patty Jenkins, yeni bir Kleopatra filmi çekmek için tekrardan bir araya geliyor.
Ankara Masası
|
12 Ekim 2020, Pazartesi - 10:24
Gal Gadot ve 'Wonder Woman' yönetmeni Patty Jenkins, Paramount'un yeni 'Kleopatra'sı için bir araya geliyor

Başrolünde ünlü oyuncu Gal Gadot'un yer aldığı, yönetmenliğini ise Patty Jenkins'in üstlendiği “Wonder Woman 1984” filminin vizyon tarihi koronavirüs salgını nedeniyle defalarca ertelendi. 2 Ekim'de vizyona girmesi planlanan süper kahraman filminin 25 Aralık 2020 tarihinde beyaz perdeye yansıması bekleniyor.Filmin ilerleyen günlerde yeni bir erteleme alıp almayacağı ise kesin değil. Ancak DC’nin “Wonder Women” ikilisi Gadot ve Jenkins'in yeni bir projede birlikte çalışmaya devam edeceğini artık biliyoruz.

IndieWire'a göre, Wonder Woman projesi vizyona girdikten sonra Gadot ve Jenkins ikilisi yeni bir “Kleopatra” filmi için bir araya gelecek. Laeta Kalogridis'in kaleme aldığı senaryoyu Jenkins'in yöneteceği açıklanırken, Gadot ise 1963 yapımı Elizabeth Taylor tarafından canlandırılan Mısır Kraliçesi Kleopatra rolünü üstlenecek.

Yönetmenliğini Joseph L. Makiewicz'in üstlendiği 1963 yapımı Kleopatra, dönemi için oldukça pahalı bir proje olmasına karşın, yılının en çok hasılata sahip  filmi oldu. Aynı zamanda dokuz dalda Oscar'a aday gösterilen film, dört kategoride ödülün sahibi olmayı başardı. 1963 yapımının yeni filmle herhangi bir ilişkisi olup olmayacağı ise şimdilik belirsiz.

Paramount Pictures; Apple, Universal, Warner Bros. ve Netflix gibi dev rakiplerini yenerek projenin haklarını kazandı. Paramount Motion Picture Group Başkanı Emma Watts ve stüdyonun CEO'su Jim Gianopulos'un Kleopatra'nın haklarını almak için çok uğraştıkları bildirildi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/237784/gal-gadot-ve-wonder-woman-yonetmeni-patty-jenkins-paramountun-yeni-kleopatrasi-icin-bir-araya-geliyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.