Muş:"Vergi ve SSK prim borçlarının yapılandırılmasıyla alakalı bir çalışmamız var"

AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, "Vergi ve SGK prim borçlarının yapılandırılmasıyla alakalı bir çalışma yaptıklarını belirterek, "Bu çalışmamızın teknik kısımlarını tamamlamaya çalışıyoruz" dedi.
Büşra Bayrak
|
16 Ekim 2020, Cuma - 16:45
Muş:"Vergi ve SSK prim borçlarının yapılandırılmasıyla alakalı bir çalışmamız var"
AK Parti Grup Başkanvekili Muş, TBMM'de yaptığı açıklamada  vergi affının gündemde olup olmadığına ilişkin soruyu cevapladı.

Vergi ve SGK prim borçlarına yapılandırma

Muş,  "Vergi ve SGK prim borçlarının yapılandırılmasıyla alakalı bir çalışmamız var. Bu çalışmamızın teknik kısımlarını tamamlamaya çalışıyoruz" dedi.


Meslek kuruluşları demokratik hale getirilecek

Meslek kuruluşlarına ilişkin soruyu da cevaplandıran Muş, bu kuruluşların yapılarının antidemokratik olduğunu savundu. Muş, "Bizim amacımız bunların demokratik ve temsilin daha sağlıklı hale gelmesi, farklı fikirlerin temsil edileceği hale gelmesini teşvik etmektir. Kararı meslek mensupları verecektir" şeklinde konuştu.



"Altan Tan'ın açıklamaları malumun ilanı"

Eski HDP Milletvekili Altan Tan'ın 'HDP ile PKK'nın ilişkisini saklamak beyhude çabadır' açıklamalarını da değerlendiren Muş, "Malumun ilanı olarak değerlendiriyoruz" ifadesini kullandı.
http://www.ankaramasasi.com/haber/258598/musvergi-ve-ssk-prim-borclarinin-yapilandirilmasiyla-alakali-bir-calismamiz-var
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.