Kız arkadaşını vurup intihar etti: 2 ölü

Antalya’da kendisinden 2 yaş büyük kız arkadaşını başından vurduktan sonra kaçan ve 300 metre ilerde kendi kafasına sıkan genç adam yaşamını yitirdi.
Mevlüt Peker
|
30 Temmuz 2023, Pazar - 19:45
Kız arkadaşını vurup intihar etti: 2 ölü

Antalya'nın Kepez ilçesinde trajik bir olay yaşandı. Batuhan Cambak (23), kız arkadaşı olduğu belirtilen Merve Girişmek (25) ile sokakta tartışmaya başladı. Tartışma sırasında Cambak, üzerinde taşıdığı tabancayı çıkararak kız arkadaşını başından vurdu. Ardından olay yerinden kaçan genç, yaklaşık 300 metre ileride başına silahı dayayarak ateşledi.

Vatandaşların hızlı ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapıldı. Batuhan Cambak özel bir hastaneye kaldırıldı, ancak Merve Girişmek Kepez Devlet Hastanesine götürüldü. Ne yazık ki, genç kız hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. Aynı şekilde, genç adamın da yaşamını yitirdiği bildirildi.

Olayla ilgili inceleme devam ediyor ve nedenler henüz tam olarak açıklığa kavuşturulmadı. Ancak polis ekipleri olayın detaylarına ve arka planına dair araştırmalarını sürdürüyor. Bu üzücü olay çevrede büyük üzüntü yaratmış durumda.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2092189/kiz-arkadasini-vurup-intihar-etti-2-olu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.