Mustafa Ceceli’den yıllar sonra gelen itiraf

Ankara Masası
|
12 Haziran 2020, Cuma - 17:05
Mustafa Ceceli’den yıllar sonra gelen itiraf

Şarkıcı Mustafa Ceceli, katıldığı televizyon programında Levent Yüksel’le birlikte çalıştığı döneme ait itirafıyla gündeme oturdu.

Sinan Akçıl, sunuculuğunu üstlendiği “Piyanist” adlı televizyon programının ilk bölümünde Mustafa Ceceli’yi ağırladı. Programda hem şarkı seslendiren hem de Akçıl’ın sorularını yanıtlayan Ceceli, kariyerinin dönüm noktalarını anlattı.

“Tek hedefim Tarkan’a aranje yapmaktı”

Mustafa Ceceli programda, “Sezen Aksu gibi birinin arkasında müzik hayatıma devam ederken gerçekten çok mutluydum. Bir gün şarkı listesinde kendi adımı gördüm ve Sezen Aksu’yla beraber ilk kez ‘Unutamam’ şarkısını söyledim. Sonrasında Sezen Aksu bana ‘Sana albüm yapalım ama sonra kuş yuvadan uçar gider’ dedi. Benim o dönem tek hedefim Tarkan’a aranje yapmaktı” şeklinde konuştu.

“Levent Yüksel, bana kovulduğumu söyledi”

Aksu’nun yanı sıra bir dönem Levent Yüksel’le de çalıştığını belirten Mustafa Ceceli,  “Bir gün Levent Yüksel beni şarkı söylemem için yanına çağırdı, ardından bana kovulduğumu söyledi. İlk olarak ne demek istediğini anlamadım. Sonra ‘Artık seni burada tutamayız, önünde uzun bir yol var’ dedi” açıklamasında bulundu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/26833/mustafa-ceceliden-yillar-sonra-gelen-itiraf
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.