Zerrin Özer: Sağlık Bakanı’nı hayranlıkla izledim

Ankara Masası
|
22 Haziran 2020, Pazartesi - 11:35
Zerrin Özer: Sağlık Bakanı’nı hayranlıkla izledim

Koronavirüs sürecinin Türkiye’de çok iyi yönetildiğini belirten Zerrin Özer, "Sağlık Bakanı’nı hayranlıkla izledim. Cumhurbaşkanımızla yürüttükleri çalışma sonucu süreci kolay atlatıyoruz." dedi.

Ünlü sanatçı Zerrin Özer, Sabah gazetesinden Tuba Kalçık'a konuştu. Koronavirüs salgını dönemine ve Cumhurbaşkanlığı tarafından düzenlenen İstanbul Yeditepe Konserleri'ne değinen Özer, söz konusu süreçte atılan tüm adımlardan övgü dolu sözler ile bahsetti.

"Karantina dönemini nasıl geçirdiniz?" sorusuna "Benim için değişiklik olmadı aslında. Dünya benim yaşamıma uydu. Son yıllarda da vaktimi hep evimde geçirdiğim için karantina dönemi beni etkilemedi. Salgın döneminde bol bol dua ettim." cevabını veren Özer, sözlerinin devamında salgın sürecinin Türkiye'de çok iyi yöneltiğini vurguladı. Ünlü sanatçı, "Sağlık Bakanı'mızı hayranlıkla takip ettim. Çok güzel yönetti süreci. Özverili, gecegündüz çalışıyor. Ona minnettarım. Cumhurbaşkanımızla birlikte yürüttükleri çalışma sonucu şükürler olsun çok daha kolay atlatıyoruz salgını. Avrupa, Amerika gibi gelişmiş ülkelere bakıyorum, insanları adeta ölüme terk ediyorlar. Koronavirüs taşıyan insanlar perişan oralarda. Devletimize çok teşekkür ederim. Vatandaşlarımız çok güzel sağlık hizmeti alıyor. İyi ki Türkiye'de geçiriyorum bu salgın dönemini." şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanlığı tarafından düzenlenen İstanbul Yeditepe Konserleri'nde yer aldığı hatırlatılan Özer, "Müzik sektörü zor bir dönemden geçiyor. Bu dönemde Cumhurbaşkanlığı'na ve Polat Yağcı'ya çok teşekkür ederim; bize şarkı söyleme, sahneye çıkma fırsatı verdi. Çalışamayan çok müzisyen arkadaşımız oldu pandemi döneminde. İnsanlar eve ekmek götüremiyor, bu konserlerle müzisyen arkadaşlarımız para kazanıyor. Zaten konserler de bu amaçla yapıldı. Ben ekibime karşı da sorumluyum. İyi ki Cumhurbaşkanlığı böyle bir konser dizisi organize etti. Keşke daha çok konserler yapılsa." ifadelerini kullandı.

Özer, sosyal medyada bu konserlere ve buraya katılan sanatçılara çok büyük paralar ödendiğine dair ağır eleştirilerin hatırlatılması üzerine ise şunları söyledi: "Bu zamanda kimseye yaranılmıyor. Ne yapsanız eleştiriyorlar zaten. Yazılan, çizilen rakamlar doğru değil. Asla böyle rakamları kimse almadı. Neden destek olunmuyor bu konserlere anlamak mümkün değil. Çok büyük rakamlar aldı diye eleştiri yapanlar bana göre küçük düşünen insanlardır. Ayrıca sanat parayla ölçülmez. Biz müzik emekçisiyiz. Bir ülkenin ileri gitmesi için sanatının önde olması gerekiyor. Gerçek sanatçılar var olursa ancak ülke ileriye gider. Gerçek sanatçıya değer verilmek zorunda."

http://www.ankaramasasi.com/haber/31956/zerrin-ozer-saglik-bakanini-hayranlikla-izledim
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.