Müge Anlı, cinayet itirafını canlı yayında açıkladı

Müg​e Anlı’ya çıkıp ablası ile eniştesini arayan adamın katil olduğu ortaya çıktı.
Zeliha Demirci
|
11 Kasım 2020, Çarşamba - 11:12
Müge Anlı, cinayet itirafını canlı yayında açıkladı

Ayfonkarahisar’da 26 Ekim günü esrarengiz bir şekilde kaybolan 64 yaşındaki Zeliha Uysal ve 66 yaşındaki Cevdet Uysal her yerde aranıyordu. Çiftin çocukları, Araştırmacı-Gazeteci Müge Anlı’nın programına çıkarak bilgi ve görgü şahidi aramıştı. Çiftin kızlarıMüge Anlı’ya, “Dayım Bünyemin Altınay mal kavgası yüzünden annemle babamı tehdit ediyor. Ondan şüphe ediyorum” demişti. Bunun üzerine Bünyemin Altınay canlı yayına gelerek, “Bana iftira atıyorlar. Ben de ablamı arıyorum” ifadelerini kullanmıştı.

Dünkü yayınında izleyicilerine seslenen ve bölgedeki kuyulara dikkat çeken Müge Anlı, şüpheli bir şey görenlerin ihbarda bulunmasını istedi. Bu çağrının hemen ardından gelen bir ihbarla Uysal çifti, evlerine 1,5 kilometre uzaklıktaki kullanılmayan bir su kuyusunda öldürülmüş olarak bulundu.

Cesetlerin bulunmasının hemen ardından Dinar İlçe Jandarma Komutanlığı’na götürülen Bünyemin Altınay’ın JASAT ekiplerine ifade veren eşi “Ablasını ve eniştesini, mal davası yüzünden kocam öldürdü. Diğer kardeşi Kadir ile birlikte cesetleri taşıdılar.” itirafında bulundu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/356833/muge-anli-cinayet-itirafini-canli-yayinda-acikladi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.