Bakan Selçuk'tan yarıyıl tatili açıklaması

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Yüz yüze eğitimle ilgili çeşitli senaryolar incelenip karar verilecek. Yarıyıl tatilinin öne çekilmesi seçenekler arasında" dedi.
Ankara Masası
|
11 Aralık 2020, Cuma - 11:21
Bakan Selçuk'tan yarıyıl tatili açıklaması
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, NTV canlı yayınında soruları yanıtladı. Yüz yüze yapılacak tek sınavla öğrencilere karne vermek istediklerini belirten Bakan Selçuk, yarıyıl tatilini öne almak konusunda senaryolar bulunduğunu kaydetti.

Bakan Selçuk'un konuşmasından öne çıkanlar

Yüz yüze eğitim

Önümüzdeki hafta kabine toplantısında bu konu tekrar değerlendirmeye alınacak. Bu tür kararları almak tamamen veriye bakma gerekliliği doğuruyor. Okulların açılmasını biz de istiyoruz ama duruma bakılacak. Muhtemel senaryolar değerlendirilip okul kararı verilecek.

"4 Ocak iyimser bir tahmin"

4 Ocak bizim için umut vaad eden bir tarih açıklamasında ifade etmek istediğim, okulların bir an önce açıklaması yönünde bir talebim var. Tüm bunlara baktığımda 4 Ocak iyimser bir tahmin.

Yarıyıl tatili öne alınacak mı?

Yarıyıl tatilini öne almak senaryolar arasında bulunuyor.

"En az bir sınav yüz yüze yapılacak"

22 Ocak'ta karne vermek istiyoruz. En az bir sınavı yüz yüze yapmak istiyoruz. Biz çocuğumuzun eline basılı karne vermek istiyoruz. Tüm şartlara karşı da hazırlıklarımı sürdürüyoruz.
http://www.ankaramasasi.com/haber/433848/bakan-selcuktan-yariyil-tatili-aciklamasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.