Canan Kaftancıoğlu'ndan Erdoğan hakkında suç duyurusu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'DHKP-C militanı' dediği CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, suç duyurusunda bulunacak.
Ankara Masası
|
08 Ocak 2021, Cuma - 18:30
Canan Kaftancıoğlu'ndan Erdoğan hakkında suç duyurusu

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘DHKP-C militanıdır’ sözlerinin ardından harekete geçti.

Kaftancıoğlu, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak, Erdoğan hakkında suç duyurusunda bulunacağını belirtti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun talimatıyla tüm yasal haklarını sonuna kadar kullanacağının altını çizen Kaftancıoğlu, şu ifadeleri kullandı;

"Bilindiği üzere 2019 yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi, Millet İttifakı çatısı altında girdiği seçimlerde, İstanbul'da önemli bir seçim başarısı elde etmiştir. Bu başarıyı bir türlü hazmedemeyen AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından, CHP İstanbul İl Başkanı olduğum andan itibaren sürekli ve sistematik saldırı altında, asılsız suçlamalara, dayanaksız/delilsiz ceza davalarına ve hakaretlere maruz kalmaktayım.

"Derhal kamuoyuna açıklamak zorundadır"

Bugün de AK Parti Genel Başkanı, yalanlarına yeni bir tanesini ekleyerek DHKP-C militanı olduğum savsatasında bulunmuştur. Bu saçma suçlamasına ilişkin elinde hangi delili varsa derhal kamuoyuna açıklamak zorundadır.

Bir hekim, bir kadın, bir insan hakları savunucusu olarak tüm yaşamım boyunca demokrasiyi, hukukun üstünlüğünü savunduğum gibi bundan sonra da savunmaya devam edeceğim. Terör ve terör örgütleri ile hiçbir zaman işim olmamıştır, bundan sonra da olmayacaktır.

Son Dakika: Canan Kaftancıoğlu, kendisine 'DHKP militanıdır' diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tazminat davası açacak
http://www.ankaramasasi.com/haber/504692/canan-kaftancioglundan-erdogan-hakkinda-suc-duyurusu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.