Pursaklarda hasat vakti

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, nohut hasadı yapan çiftçileri ziyaret etti.
Büşra Bayrak
|
06 Ağustos 2020, Perşembe - 12:42
Pursaklarda hasat vakti

Pursaklar’daki çiftçiler koronavirüs salgınında verdiği mücadelelerin ardından normalleşme süreciyle beraber ürünlerini hasat etmeye başladı. Hasat alanına giderek çiftçilerin son durumları hakkında bilgi alan Başkan Ertuğrul Çetin, biçilen ekinlerle ilgili yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

İnsanların temel ihtiyaçlarının karşılanmasında yaşamsal öneme sahip olan tarım ürünlerinde, üretim ve verimliliğin arttırılması için çaba sarf eden Başkan Çetin, çiftçilerin taleplerini dinledi.

''Eken, diken, üreten herkese teşekkür ederim''

Koronavirüs sürecinde tarımın ne kadar önemli olduğunun bir kez daha ortaya çıktığını belirten Başkan Ertuğrul Çetin; ''Tarlalarda Nohut hasadı başladı. Bizler de nohut biçen hemşehrilerimizin mesaisine ortak olduk. Çiftçilerimizin verdikleri emeğin karşılığını almalarını temenni ediyoruz. Kavurucu sıcağın altında helalinden üretmiş oldukları ürünlerin hasadını yapmaya çalışan vatandaşlarımıza kolaylıklar diliyorum. Her zaman çiftçilerimizin yanındayız. Hem fiyat açısından hem mahsul açısından bol kazançlı bir yıl geçmesini diliyorum. Eken, diken, üreten herkese teşekkür ederim. Allah bereket versin'' dedi.

Çiftçilerle bir süre sohbet eden Başkan Ertuğrul Çetin, çeltik tanelerini inceleyerek biçerdöverin bu seneki mahsul hasadını izledi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/53781/pursaklarda-hasat-vakti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.