Dolandırıp 'bay bay' yaptılar

Adana'da mutfak eşyası satma bahanesiyle bir eve girip 350 lira para ve küpe alan zanlılar, kaçarken dolandırdıkları kadına “bay bay” yaparak kayıplara karıştı.
IHA-20210122AW222777
|
22 Ocak 2021, Cuma - 09:48
Dolandırıp 'bay bay' yaptılar

Olay, merkez Yüreğir ilçesine bağlı Dadaloğlu Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre İlknur Süren sokakta porselen tabak satan 2 kişiyi evine çağırdı. 
Eve gelen 2 satıcı porselen tabakları İlknur Süren’e gösterdi. Süren 350 lirası olduğunu söyleyince satıcı iki kişi dolandırılacağından habersiz kadına başka parası olup olmadığını sordu. Süren ise küpesi olduğunu ve onu da verebileceğini söyledi.

Kaçarken bay bay yaptılar

Bunu kabul edip 350 lira ve küpeleri alan satıcılar daha sonra yorgunluk bahanesi ile Süren'den su istedi. Süren'in su getirmek için mutfağa geçtiği sırada iki kişi porselen tabakları da alarak evden kaçtı. Pişkin dolandırıcılar uzaklaşırken el işareti ile "bay bay" yaptı. 

"Nasıl dolandırıldım salak gibi anlamadım"

İlknur Süren’in şikayeti üzerine olay yerine gelen polis ekipleri şahısları yakalamak için çalışma başlattı. Başından geçen olayı anlatan talihsiz kadın, "Porselen tabak satıyorlardı. Nasıl dolandırıldım salak gibi anlamadım. Bana giderken de bay bay yaptılar. Hem 350 liram hem de küpelerim gitti." dedi. 

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/539611/dolandirip-bay-bay-yaptilar
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.