Bahçeli: Sokağı da biliriz siyaseti de yaparız

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Unutulmasın ki, yeri gelirse Yunus, yeri gelirse Yavuz olmasını da biliriz. Sokağı da biliriz, siyaseti de yaparız. Nerede nasıl davranacağımızı yalnızca biz belirleriz." dedi.
Ankara Masası
|
26 Ocak 2021, Salı - 10:49
Bahçeli: Sokağı da biliriz siyaseti de yaparız

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. MHP liderinin gündeminde siyasetçi ve gazetecilere yönelik saldırılar, Boğaziçi Üniversitesi'ndeki eylemler ile yaptırdığı koronavirüs aşısı sonrası güdeme gelen iddialar vardı. 

"Kendilerine saldırı organize edenler..." 

"Bazı gazeteci ve siyasetçilere yönelik son zamanlarda vasat bulan saldırılarla milliyetçi-ülkücü hareket arasında bağ kurmak zorba ve zorlama bir isnattır." diyen Bahçeli, "Gündeme gelmek için kendilerine saldırı organize edenler veya sudan sebeplerle ve kişisel anlaşmazlıklarla husumet çemberine sıkışanlar, tavsiyem odur ki suç ve suçluyu uzaklarda araştırmasınlar. Tezgahlanmış kara kampanyaya asla teslim olmayız. Kimse şiddet ihalesini üstümüze yıkmaya çalışmasın." ifadelerini kullandı.

"Boğaziçi eylemleri prova niteliğinde"

Boğaziçi Üniversitesi'nde 24 gündür süren eylemlerin prova niteliğinde olduğunu savunan Bahçeli, "Sokağa çıkma kısıtlamasına gerek duyulan günlerde, sokak hareketi ortaya çıkarmak isteyenlerin olduğu da bilinmektedir. Cumhur İttifakı kaos hayallerini suya düşürmektedir. Serok Ahmet Koalisyon hükümeti kurmaya geldiğinde bize söylediklerini açıklasak, insan içine çıkamazdı. Kimlerin dolduruşuna geldiği bellidir. Gelecekte küçük bir ayrıntı olarak hatırlanacağını da aklından çıkarmamalıdır." şeklinde konuştu.

"Parodi haberi gerçek eden utanmaz simalar ne kadar çoğaldı"

Kendisine aşı yapan hemşirenin darp edildiğini iddia eden Özlem Gürses'i hedef alan Bahçeli, "Beni üzen asıl konu ise hemşire Gülnaz Şırınga isimli hemşirenin adına yapılan şikayettir. Bu kardeşimizi yakalayan bir grup darp etmişler, daha sarsıcı olanı da komaya sokmuşlar. Hayret ettim. Şu anda yoğun bakımda hayatta kalmaya çalışıyor. Şaka bir yana tuhaf günlerden geçiyoruz. Parodi haberi gerçek eden utanmaz simalar ne kadar çoğaldı." değerlendirmesinde bulundu.

Bahçeli, şöyle devam etti: "Unutulmasın ki, yeri gelirse Yunus, yeri gelirse Yavuz olmasını da biliriz. Sokağı da biliriz, siyaseti de yaparız. Nerede nasıl davranacağımızı yalnızca biz belirleriz."

http://www.ankaramasasi.com/haber/546893/bahceli-sokagi-da-biliriz-siyaseti-de-yapariz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.