Antalya'da intihar paniği

Antalya’da 13 çocuk babası şahıs, bir binanın çatısına çıkarak intihar girişiminde bulundu. Polisler şahsı intihardan vazgeçirmeye çalışırken, aşağıda toplanan kalabalık canlı yayın yaptı. O anlarda bir kişinin takla atması dikkat çekti.
IHA-20210204AW234748
|
04 Şubat 2021, Perşembe - 16:05
Antalya'da intihar paniği

Olay,  Hastane Caddesi’nde yaşandı. Alınan bilgiye göre, 13 çocuk babası H.Ç. bir binanın çatı katına çıkarak intihar edeceğini söyledi. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis, 112 Acil Sağlık ve   Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne ait itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri binanın 4. katına çıkarak şahsı intihardan vazgeçirmeye çalıştı. İtfaiye ekipleri de binanın girişine branda açarak güvenlik önlemi aldı. 

Kalabalık arasında şov ve canlı yayın

O anlarda çevrede bulunanlar intihar girişimini cep telefonlarından canlı yayın ile paylaştı.  İntihar girişiminde bulunan H.Ç.'ye ‘İntihar etme. Aşağıya in, sana buradan para toplayalım’ diyen bir kişinin, kameraları görünce yerde takla atıp gösteri yapmaya çalışması dikkat çekti. 

İntihar için çatıya çıkan şahıs yaklaşık 1 saatlik çaba sonucu aşağıya indirildi. Ambulansla hastaneye kaldırılan  H.Ç. kontrolü ardından ifadesi için emniyete götürüldü. 

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/570537/antalyada-intihar-panigi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.