Kılıçdaroğlu: Dostlarımızla beraber iktidar olacağız

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Dostlarımızla beraber Allah'ın izniyle iktidar olacağız" dedi. Kılıçdaroğlu, iktidar olmaları durumunda en kısa sürede neler yapacaklarını 7 maddeyle sıraladı.
Ankara Masası
|
09 Şubat 2021, Salı - 14:20
Kılıçdaroğlu: Dostlarımızla beraber iktidar olacağız

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında konuştu. Bir süredir sarf ettiği "Dostlarımızla beraber iktidar olacağız" açıklamasını tekrarlayan Kılıçdaroğlu, bunun gerçekleşmesi durumunda en kısa sürede neler yapacaklarını anlattı. 

Kılıçdaroğlu şu maddeleri sıraladı

1- Katar ordusuna peşkeş çekilen tank palet fabrikasını hemen alıp, orduya iade edeceğiz. Vatanın bağrına saplanan hançeri çekeceğiz. 

2- 15 Temmuz şehit ve gazileri için vatandaştan toplanan paraları, hak sahiplerine 1 gün içinde vereceğiz.

3- Beşiktaş saldırısında hayatını kaybeden polislerimiz ve diğer mağdurlar için toplanan para, iktidar olduğumuz gün hak sahiplerine verilecek.

4- Çiftçilerin bankalardan ya da tarım kredi kooperatiflerinden çektikleri kredilerin faizleri sıfırlanacak. Çiftçilerin alacağı olan 210 milyar liradan mahsup edilecek.

5- Esnafın pandemi döneminde aldığı kredilerin faizleri silinecek. Ana para takside bağlanacak. 

6- Bir kararname ile esnafın stopaj vergisi kaldırılacak.

7- Hangi koşulda olursa olsun, bedeli ne olursa olsun vatan topraklarına sahip çıkılacak. Bugün için bir vatan toprağımız düşmana teslim edilmiş vaziyette. Süleyman Şah Türbesi'ni o vatan toprağına götürmek, orada bayrağımızı dalgalandırmak bizim namus borcumuz olacak. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/581520/kilicdaroglu-dostlarimizla-beraber-iktidar-olacagiz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.