Ankara'da 'kaçarlar' operasyonu

Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele ekiplerince "Kaçarlar" olarak bilinen suç örgütüne yönelik operasyonda 15 şüpheli gözaltına alındı
Ankara Masası
|
12 Mart 2021, Cuma - 10:32
Ankara'da 'kaçarlar' operasyonu

Ankara Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, "Kaçarlar" olarak bilinen suç örgütüne yönelik eş zamanlı operasyon düzenledi.  25 adrese yönelik operasyonda 15 şüpheli gözaltına alındı. Adreslerde yapılan aramalarda 1 kilo 625 gram toz esrar, 2 bin 361 adet özel reçete ile satılan uyuşturucu hap, 50 adet extacy, 13 adet ruhsatsız tabanca, 18 adet şarjör, çok sayıda fişek, 1 adet çelik yelek ve 1 adet pompalı tüfek ele geçirildi.

Aşevinin alt katına saklamışlar

Örgütün doğu illerinden getirilen uyuşturucu ve silahları dikkat çekmemek için aşevi görünümü verilen işletmenin alt katında sakladıkları belirlendi. Polis takibine takılmamak için kiralanan araçlarla uyuşturucuları dağıtan örgüt üyelerinin bölgede tekelleşebilmek için birçok iş yeri kurşunlama ve silahla yaralama olayına karıştıkları tespit edildi. Liderliğini Y.K., yöneticiliğini ise C.Y. isimli şahsın yaptığı örgütün kahvehanelerde kumar oynatıp, kumar oynayan şahısları borçlandırarak haksız kazanç sağladığı ortaya çıktı.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/649070/ankarada-kacarlar-operasyonu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.