Hasanoğlan Sanayi Bölgesi'nin sorunlarına neşter

Elmadağ Belediye Başkanı Adem Barış Aşkın, Hasanoğlan Sanayi Bölgesinin en büyük sıkıntılarından biri olan asfalt sorununu çözüme kavuşturdu.
Büşra Bayrak
|
03 Nisan 2021, Cumartesi - 13:26
Hasanoğlan Sanayi Bölgesi'nin sorunlarına neşter

Uzun yıllardır Elmadağ ilçesinde bulunan Hasanoğlan Sanayi Bölgesi'nde çalışan vatandaşların en büyük sorunlarından birisi olan yol sorununa neşter vuruldu. 

Tonajlı araçların zamanla yolları çökertmesi ve altyapıda oluşan sorunların giderilmesi için yapılan kazı çalışmaları sanayi bölgesindeki ulaşımda sorunlar yaşanmasına neden oluyordu.

Konunun ciddiyetinin farkında olan ve sorunların biran önce çözüme kavuşması için gerekli görüşmeleri yapan, Elmadağ Belediye Başkanı Adem Barış Aşkın, “Birçok fabrikanın üretim yaparak ülkemizin kalkınmasına, istihdama katkı sağladığı, binlerce işçi kardeşimizin emekleriyle üretime destek olduğu, yıllardır yapılması beklenen, Hasanoğlan Sanayi Bölgemizin yol asfalt çalışmalarına, Ankara Büyükşehir Belediyemizle birlikte başlamış bulunuyoruz. İlçemize, yatırımın ve istihdamın önünü açacak olan alt yapı, yol açma ve asfaltlama çalışmalarımız hızlanarak devam edecek. Vatandaşlarımızı, çamursuz, tozsuz, temiz, ferah ve ulaşımın kolay olduğu bir yola kavuşturmak için imkanlar dahilinde çalışacağız.” dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/689241/hasanoglan-sanayi-bolgesinin-sorunlarina-nester
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.