Elmadağ’da muhtarlarla yatırım değerlendirme toplantısı yapıldı

Elmadağ Belediyesi muhtarların katılımı ile mahalle bazlı yatırım ve değerlendirme toplantısı düzenlendi.
Büşra Bayrak
|
06 Kasım 2020, Cuma - 13:11
Elmadağ’da muhtarlarla yatırım değerlendirme toplantısı yapıldı

Elmadağ Belediye Başkanı Adem Barış Aşkın muhtarların katılımıyla ilçede bugüne kadar yapılan yatırım çalışmalarını ve hizmetleri değerlendirdi.

Muhtarlarla birlikte Elmadağ’ın mahalleleri tek tek ele alınarak değerlendirildi. Yapılan sunumun ardından, mahalle muhtarlarının talep ve sorunları dinlendi.

Başkan Aşkın, ilçe genelindeki mahallelerde yapılan faaliyetler ve önümüzdeki günlerde başlayacak olan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

“Yeni hizmetler yolda”

Şeffaf, hesap verilebilir ve israf yapılmadan en doğru işi zamanında yapabilmek için muhtarlarla bir arada olunduklarının altını çizen Elmadağ Belediye Başkanı Adem Barış Aşkın, “Vatandaşlarımızın, sosyal donatıların olduğu, temiz, huzurlu ve güvenli bir İlçede yaşaması bizlerin sorumluluğundadır bilinci ile hizmetlerimizle ilgili, Muhtarlarımızla istişare ve değerlendirme toplantısı yaptık. Vatandaşlarımız için, hep birlikte, alt yapısından üst yapısına her alanda, İlçemize yeni yaşam alanları ve yeni hizmetler katmaya devam edeceğiz. Toplantıya katkı ve katılımlarından dolayı tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/343784/elmadagda-muhtarlarla-yatirim-degerlendirme-toplantisi-yapildi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.