BBP Genel Başkanı Destici'den Gazze açıklaması

İsrail'in kara, hava ve denizden Gazze'ye vahşi bir operasyon başlatarak katliam ötesi bir soykırım gerçekleştirdiğini savunan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, "Hiç bir Müslüman, vicdanı olan hiç bir insan buna seyirci kalmamalıdır. BM, bölge ülkeleri, Arap Birliği, İslam dünyası, Türkiye yarını beklemeden ayağa kalkmalı ve bu soykırıma dur demelidir." ifadesini kullandı.
IHA-20210514AW319792
|
14 Mayıs 2021, Cuma - 10:26
BBP Genel Başkanı Destici'den Gazze açıklaması

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında İsrail’in Gazze’ye başlatmış olduğu kara harekatına çok sert tepki gösterdi.

İsrail’in soykırım gerçekleştirdiğini savunan Genel Başkan Destici, "Siyonizmin yeryüzündeki askeri gücü terörist İsrail kara, hava ve denizden Gazze’ye vahşi bir operasyon başlatarak katliam ötesi bir soykırım gerçekleştiriyor. Onlarcası çocuk olmak üzere şimdiden yüzlerce masum insan hayatını kaybetmiş, şehit olmuş vaziyette. Hiç bir Müslüman, vicdanı olan hiç bir insanın buna seyirci kalmamalı. Birleşmiş Milletlerin, Bölge ülkeleri, Arap Birliği, İslam Dünyası, Türkiye yarını beklemeden ayağa kalkmalı ve bu soykırıma dur demelidir" dedi. 

“Katiller yok olacak ve zulümlerinde boğulacaklardır”

İsrail’in soykırım operasyonunun başarısızlıkla sonuçlanacağını belirten Destici,şu şekilde devam etti:

"İsrail’i hedef gösterip, Filistin’i koruma bahanesiyle Lübnan’a yerleşen ve bir devlet gücü elde eden ‘güya siyonizm karşıtı’ yapının harekete geçme ihtimalinde dahi İsrail Ordusu bunları yapamayacak iken onların şu ana kadar ki sessizliği de acaba bu soykırımın bir parçası mıdır? İnanıyorum ki; İsrail Gazze’ye karadan başlattığı soykırım operasyonunda 2016’daki akıbeti yaşayacaktır. Lakin özellikle uluslararası sularda denizden hedef gözetmeden yaptığı bombardıman Türkiye’nin de içinde olduğu bölge ülkeleri donanmaları tarafından mutlaka engellenmelidir Şüphesiz; İsrail Terör Devleti’nin Filistin’e, Gazze’ye başlattığı bu soykırım operasyonu başarısızlıkla sonuçlanacak, en nihayetinde katiller yok olacak ve zulümlerinde boğulacaklardır. Rabbim şehitlerimize rahmet eylesin ve mazlum Filistin Gazze halkının yardımcısı olsun"

http://www.ankaramasasi.com/haber/772748/bbp-genel-baskani-desticiden-gazze-aciklamasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.