Mansur Yavaş şahsına yapılan hakaret paylaşımlarını ABB Meclisi'ne taşıdı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Twitter üzerinden şahsına yapılan hakaret paylaşımları ve söylemlerini Meclis’e taşıyarak, “hakkımı helal etmiyorum” dedi.
Büşra Bayrak
|
25 Mayıs 2021, Salı - 00:20
Mansur Yavaş şahsına yapılan hakaret paylaşımlarını ABB Meclisi'ne taşıdı

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Meclis Toplantısı Mayıs Ayı 1.Birleşimi'nde ABB Başkanı Mansur Yavaş, Twitter üzerinden şahsına yapılan hakaret paylaşımlarını ekrana yansıttı.

Başkan Yavaş, içlerinde AK Parti Ankara İl Başkanı Mehmet Yılmazer, Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek, Ankara Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Fatih Ünal, Mamak Belediye Başkanı Murat Köse ve Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş’ın da bulunduğu “ihalelere araç tahsis şartı koyulması” iddiaları üzerinden #KurnazMansur etiketiyle attıkları tweetlere ABB’nin 2012-2017 yılları arasında yaptığı ihalelerde talep edilen araç listesini yayınlayarak yanıt verdi.

"Bazıları seçim kaybetmeyi hazmetmemiş olabilir"

Yavaş, yapılan paylaşımlarla ilgili şöyle konuştu:

“Değerli arkadaşlar, hepimizin çoluğu çocuğu var. Bazıları seçim kaybetmeyi hazmetmemiş olabilir. Benim ağzımdan daha bir tane belediye başkanı için paylaşımlarımın içerisinde direkt hedef alarak bir tane sözüm yok. Ama bazı arkadaşlar işte Kahramankazan Belediye Başkanının yaptığı gibi beni etiketleyip kendi takipçilerim sayesinde ağır eleştirisini beni kullanarak yapıyor. Beni kullanmasın kendi adresi üzerinden istediği paylaşımı yapabilir. Buna kimse karışabilir mi? Ama beni etiketlediğiniz zaman burada bir suiistimal var, benim hakkım suiistimal ediliyor. Benden izin almadan da bunun yapılması doğru değil. “

"Hakkımı helal etmiyorum"

Meclis’te bulunan Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş ile ABB Meclis Başkan Vekili Fatih Ünal’ın tweetlerini okuyan Yavaş, “Baki Bey buradasınız hakkımı helal etmiyorum, Fatih Bey size de hakkımı helal etmiyorum. Orucunuzu böyle bozdunuz.” İfadelerini kullandı.

"Buna da kurnaz diyecek misiniz?

Yavaş daha sonra Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından 2012-2017 yılları arası yapılan ihalelerde talep edilen araç listesini de yayınlayarak, “Bunları kim istemiş? Bunlara da sahtekar diyecek misiniz? Buna da kurnaz diyecek misiniz? Ayıp değil mi, günah değil mi? Kendinize yakıştırıyor musunuz? Ben size yakıştıramıyorum. Mamak Belediyesi kendin bu ihaleyi yapıyorsun hiç olmazsa Tweet attırmayın siz grup başkanısınız.” şeklinde konuştu.



http://www.ankaramasasi.com/haber/793497/mansur-yavas-sahsina-yapilan-hakaret-paylasimlarini-abb-meclisine-tasidi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.