İYİ Partili Oral, Ankara'nın doğal güzelliğine dikkat çekti

İYİ Parti Ankara Milletvekili İbrahim Halil Oral, Mamak'ta bulunan Kıbrıs Kanyonu'nun turizme kazandırılması gerektiğini söyledi. Oral bölgede taş ocaklarından kaynaklı yaşanan sorunlar olduğunu da sözlerine ekledi.
Ankara Masası
|
15 Haziran 2021, Salı - 22:53
İYİ Partili Oral, Ankara'nın doğal güzelliğine dikkat çekti

Ankara Masası Genel Yayın Yönetmeni Gökhan Gökyıldırım, Medya Ankara Genel Yayın Yönetmeni Bayram Polat ve Redaktör Haber Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Gökdemir’in birlikte sunduğu özel yayının konuğu İYİ Parti Ankara Milletvekili İbrahim Halil Oral oldu.

İbrahim Halil Oral, Mamak'ta bulunan Kıbrıs Köyü Kanyonu'nun turizme kazandırılması gerektiğini söyledi.

Oral "Ankara'da bir Kıbrıs Köyü Kanyonu var.Bu kanyon 25-30 senedir orada duruyor. 'Elalem uğraşıyor fethetmeye merihi sen cebinde kaybettin güneş dolu tarihi' diye meşhur bir söz var. Ankara’ya bağırsan sesi gelecek bir yer.Turizme kazandırılmalı. Ben gittim gördüm hatta orada gezi yaptım." dedi.

"Ankara’yı adeta abluka altına almış"

Bölgede taş ocaklarından kaynaklı sorunlara dikkat çeken Oral "İYİ Parti İl Başkanı Sayın Yetkin Öztürk’le birlikte oraları gezdik, oradaki taş ocaklarını gördük. Onlardan kurtarmaya çalışmak Ankara’ya en büyük hizmettir. O kanyon çok güzel  bir kanyon. Şimdi bakınız Kıbrıs Köyü’nü çevreleyen Ankara’yı adeta abluka altına almış olan 9-10 taneden fazla taş ocağı var. Büyük araçlar geçiyor, kazalar oluyor. O mahallelerde biz halkın çamaşır asamadıklarını gördük. Ve çok yoğun şekilde devletin resmi kayıtlarıyla yapılmış hastalıklar özellikle koah hastalığının çok yaygın olduğunu gördük. Ve bende sonuna kadar o köylülerimizin o mahallelilerimizin yanındayız. Biz körü körüne siyaset yapmıyoruz." ifadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/837003/iyi-partili-oral-ankaranin-dogal-guzelligine-dikkat-cekti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.